TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Gratistidningen city läggs ner i Göteborg, tråkigt för dom anställda. Det är konkurrensen om reklamen som har lett till nerläggningen. Tidningen har inte klarat av det tuffa att sälja sig till dom som köper reklamplats. Men vi som ”jobbar” fackligt och politiskt kommer väl ihåg att City hade en tävling om att utse månadens Göteborgare. Och det fanns tre alternativ den månaden och en av dom var Sofia Appelgren som drev salladsbaren Wild ´N Fresh. Och på samma sätt som nyliberalerna gärna tolkar verkligheten till sin fördel, kan vi arbete och anställda hävda att gratistidningen City tvingades att läggas ner eftersom tidningen retade upp alla arbetare och anställda när dom hade med Sofia i sin tävling månadens Göteborgare. Och av den anledning valde att läsa Metro eller Punkt.se instället.

2007-12-15, 17:19  Permalink
Andra bloggar om:  


Till citys försvar får vill jag tillägga att jag tycker krönikörer som t ex Renzo Aneröd mer än väl har vägt upp en månads korkad tävling.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM