TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

När skall Bush satsa på att inför demokrati i Saudarabien? Våldtagen kvinna dömdes till 200 piskrapp och 6 mån fängelse.

 

Läs mer här

 2007-11-16, 18:22  Permalink
Andra bloggar om:  


Vad vill du att Bush skall göra?

Är det någonting som Sverige också ska göra?
Domen är givetvis vedervärdig. Själv anser jag att Sverige skall bryta diplomatiska kontakter och införa bilaterala ekonomiska sanktioner mot denna (och andra) teokratiska diktatur(e). Saudi (mfl) bör vidare uteslutas ur FN och jag vill att Sverige skall propagera för detta i generalförsamlingen.

Jag vill inte att Bush skall hitta på något men jag blir så förbannad. Bush vill vara någon världspolis och den demokratiska världens beskyddare, men vad bryr han sig egentligen om vad som händer människorna . Irak gick han in i för att upprätta demokrati och hur har det gått med det och jag hycklar gärna över den mannen eftersom jag tycker allt bara är en falsk fasad.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM