TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Moderaterna är fantastiska. Enligt moderaternas partisekreterare så är det socialdemokraterna och Mona Sahlins tystnad som är anledningen till att alliansen har så dåliga opinionssiffror. Jag vill minnas att moderaterna gick till val på att dom skulle föra en bättre arbetar politik än socialdemokraterna och nu ett år efter valet borde väl dom ha visat att dom kunde det. Den andra orasken är enligt samma partisekreterare i moderaterna att man höjt avgiften till a-kassan, men det gick moderaterna till val på, skulle samma väljare som valt att rösta på moderaterna, vissa sitt missnöje mot att moderaterna följde sitt vallöfte eller var det så att man röstade inte på moderaterna utan mot socialdemokraterna? Var det bara att så moderaterna och alliansen råkade tjäna på ett missnöje som fanns mot socialdemokraterna?2007-09-17, 11:26  Permalink
Andra bloggar om:  


Säkert, men man kan fråga sig om svenskarna skulle rösta tillbaka den gamla socialdemokratiska politiken. Det är lätt att i opposition gnälla, men när det kommer till kritan, vill verkligen svenska folket skrota jobbavdraget och återgå till de gamla skattenivåerna? Kanske, kanske inte.

En sak är i alla fall säker, med det politiska klimat vi har i Sverige, där man inte kan lova något utan att ha det fullt finansierat, så måste (s) inför valet 2010 presentera varifrån pengarna till en förstärkt välfärd ska komma.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM