TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Borde det inte automatiskt bli nyval när en regering har dålig opinionsiffror i mätning efter mätting. Det måste ju betyda att dom gick till val på falska vallöften.
På Tjörn vill man öka pendlandet, man vill bygga en biltunnel från Rönnäng mot Marstrand, för att minska avståndet till Göteborg. Och med detta vill man även öka befolkningen på Tjörn från 15 till 25 tusen. Men trodde att i det miljömedvetna Sverige skulle vi pendla mindre att vi skulle sträva efter att bo så nära jobbet som möjligt och om jobben finns i Göteborg så skall man bo där.
Svt har ju stoppat att Hans Mosesson som spelar Ica Stig i Icas reklamfilmer inte får vara med i På spåret. Svt anser det är risk att dom gör reklam för Ica om han är med. Själv har jag svårt för Oldsberg som leder programmet På spåret, sedan han var konferenciär för alliansen när dom var i Göteborg.


2007-09-16, 12:27  Permalink
Andra bloggar om:  


Anser du att det borde ha blivit nyval under den förra socialdemokratiska regeringen när den låg kraftigt under i opinionsmätningarna?
Hur trovärdig är en regering som legat under i opionsundersökningrna sen den kom till makten.
Kan du inte svara på min fråga istället?
Jag förstår din poäng. Men jag har svårt att förstå vilka som röstade på alliansen för att sedan tycka deras politik är felaktig. Att vinna valet och sedan falla i opinionssiffrorna så som alliansen gjort. Det är klart att socialdemokraterna kunde hamnat i nyval många gånger under dom 12 år som dom satt vid makten om man var tvungen att utlysa nyval om regeringen hade dåliga opinionssiffror. Men det är ingen nyvald regering som haft så dåliga opioninsiffror så länge som alliansen och man undrar varför folk rörstade på dom när dom tycks vara missnöjda med deras politik.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM