TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag har aldrig sett något avsnitt av varken Sopranos eller Six feet under. Och jag undrar om man verkligen kan syssla med politik och försöka påverka andra människor när man själv,
inte sysselsätter sig med det som dom gör,
som man vill påverka.
Kan man verkligen förstå vad dom tänker och vill ha ut av livet , när man själv väljer att göra andra saker
och inte har tid att sitta framför TVn.

Jag undrar lite över dom borgligas agenda. Jag trodde att nu skulle dom satsa på en politik som gjorde att dom kunde sitta kvar längre än, en mandat period. Men nu kan man börja undra om dom ändå inte tänker göra så mycket dom kan under dom första fyra åren eller har dom bara blivit fartblinda och inte förstår att deras förslag är en katastrof för vanligt folk. Som en karensdag till, höjning av a-kassan för folk i yrken med hög arbetslöshet, avskaffande av allmenyttan och införande av marknadshyror.

Nu är det i alla fall sommar och fortfarande semester fast dom borgliga vill säkert minska semestrarna också och införa den amerikans modellen med en vecka för dom som har råd. Jag skall göra ingenting så mycket som möjligt och jag hoppas att du också har möjlighet till det också.
Trevlig sommar 2007-07-09, 10:04  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM