TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Vi måste vara ärliga och uppriktiga om vi skall vara framgångsrika och vinna valet och få många anhängare till socialdemokratin. Människor förstår och accepterar att även politiker är människor och gör felaktiga beslut ibland. Men det måste vara trovärdiga misstag som vanligt folk kan förlika sig med. Socialdemokratin är alltid i opposition mot orättvisor och kämpar för jämlikt samhälle mellan alla grupper. Men vi har naturliga fiender som inte vill ha ett jämlikt samhälle, utan vill ha billiga arbetare som tävlar om att sälja sin kropp och sin arbetkraft till lägstbjudande i konkurrens med andra arbetare.
Men är vi ärliga och förklara vad vår politik går ut, så bör det inte vara några problem att vinna valet.


2007-05-19, 15:06  Permalink
Andra bloggar om:  


Hej - Hur ställer du dig till ett samhälle som vill ha kunniga och duktiga medborgare som vill sälja sin kropp och sitt arbete till högstbjudande i konkurrens med andra medborgare?
Hej Kjell!
Det fritt att sälja sig till högsbjudande bara man följer dom lagar och avtal som vi har i Sverige för att för skydda mot lönedumpning.
Förlåt, Per heter du naturligtvis , jag läste slarvigt.
Nils: Hur kan du säga att ni är för orättvisor när hela er ideologi bygger på att trycka ner individer för det kollektivets bästa? Kanske dags att omformulera er vision...
Nils: Hur kan du säga att ni är för orättvisor när hela er ideologi bygger på att trycka ner individer för det kollektivets bästa? Kanske dags att omformulera er vision...
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM