TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag hörde på radio om Thatcher och det fick mig att fundera lite.

Margareta Thather satt vi makten i 10 år och Tories behöll makten i några år till.

Och dom gick fram hårt med arbetarna, men ändå behöll dom makten. Sånt gör mig

orolig . Tänk om moderaterna och Reinfeldt sitter kvar efter både 2010 och 2014.

Vi måste förnya vårt parti och stärka vår identitet. Vi måste hitta det gamla idéerna som folk

känner igen som typiskt socialdemokratiska idéer , men även hitta nya idéer  så folk känner att socialdemokraterna står nytänkande.

Våra kärnväljare är dom som har mest att vinna på att politiken istället för marknaden sätter gränser. Och som väljer att inte rösta alls om socialdemokraterna sviker. Men för att socialdemokraterna skall kunna vinna valet och utveckla det goda folkhemmet. Så måste vår poltik även vara lockande för medelklassen . Socialdemokraterna måste ha något för alla i sin säck.2007-05-13, 17:00  Permalink
Andra bloggar om:  


"Vår säck"?!

Perfekt bild av den socialdemokratiske politikern som jultomten, som delar ut gåvor till väljarna. Gåvor som de själva betalt...

Tack för det inlägget och den rubriken Nils Erik, det ska jag spara.
Johan du är en av mina flitigaste läsare, det känns bra att kunna ge dig något oxå :)
Tack snälla Nils Erik, men det var ju faktiskt våra pengar från början.

Jag vill inte att du och andra politiker ska ta mina pengar, och sedan (om jag har tur) ge dem tillbaka till mig en säck för att ni
vill ha röster och makt.

Är det för mycket begärt? Bör man inte respektera en sådan begäran?
Genom att Tory förtryckte 45% av befolkningen med 55% majoritet så gick det ju bra. Dock står det i svensk grundlag att en regering MÅSTE ta hänsyn till HELA landet och dess befolkning och får INTE gynna en knapp majoritet på övrigas bekostnad. Reinfeldt gynnar ca 10% av befolkningen och 25 % av väljarna inbillar sig att dom blir gynnad pga. vissa tillkortakommanden. Med lite lock och pock och löften om mutor på en tusenlapp i månaden( vilket blev 1000 minus redan 6 månader senare ) så kan ett populistiskt parti med dold och uråldrig agenda som Moderaterna faktiskt vinna ett val.
Tack Johan, för att du är så ärlig. Att du försvara klassamhället och dess orättvisor. Jag kämpar för att alla skall få del av det som produceras i vårt samhälle, inte bara dom som har lätt att att ta för sig av vinsterna, som alla är med och skapar i vårt samhälle.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM