TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Undrar om Reinfeldt kör Mercedes? Har du sett Mercedes reklam där dom säger att Mercedes är den nya arbetarbilen. Det är inne att vara för arbetarna, frågan är bara om någon har råd att vara arbetare i moderaternas Sverige?

2007-05-06, 13:01  Permalink
Andra bloggar om:  


Nils Erik skrev: "Undrar om Reinfeldt kör Mercedes?"

Du kan ju fråga dina sosse-kompisar här på s-info också. En del av de mest högljudda tjänar säkert minst 60-70 000 kronor i månaden och kan nog välja den bil de vill ha.

Arbetare (utom möjligen de rika byggnadsarbetarna) har ju knappast kunna köpa Mercedes under sossregeringar, så det kanske är litet magstarkt att ironisera över att att Reinfeldt inte fixat detta.

Ja du Johan.

Vad kör du själv?

Själv går jag eller kör rollerblades och gjort det sen ett år tilbaks.
Är du arbetare, har du aldrig haft det bättre än idag. Den förra arbetarbilen Volvo v70 är för övrigt dyrare än dagens arbetarbil Mercedes.
lasse, Jag har aldrig haft det sämre än i dag! Dvs jag har det inte så illa, men min disponibla inkomst minskar hela tiden, så även min mans vars inkomst består av ålderspension.
Jag och väldigt många med mig, får inte del av 1000-lappen, inte del av fastighetsskattens slopande och någon förmögenhet har jag inte, så inte heller det skatteslopandet får jag dela av. Däremot får jag del av höjda kostnader för trafikförsäkring, betydligt sämre pension den dag jag blir ålderspension, höjd bensinskatt (som alliansen lovade minska), högre avgifter för en mängd saker. En så länge kan jag dock äta mig mätt.
Så kom inte och påstå, att arbetare aldrig haft det bättre än i dag!
Du lever mycket långt från verklgheten!
Roger, jag har en V70 från 2002.

Visst finns det alldeles för många fattiga i dagens Sverige, det var därför ni förlorade valet, och det är ju löjligt att skylla detta på de senaste 6 månadernas borgerlig politik.

Sverige skulle kunna vara ett rikt land, med fria och välbeställda arbetare. Istället har vi (ni) valt den omoderna högskattelinjen med politisk tvångsförvaltning av 60-70% av arbetarnas inkomster. Sorgligt.
Sverige är ett rikt land med fria arbetare som alliansen gör allt för att lägga bojor på. Nu avskaffar man korttidsberdarget, vilket bergärnsar många arbetar att läsa läsa in grund och gymnasieskolan. Men alliansen vill ju inte ha arbetarna i skolan utan i pigtjänst.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM