TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Reinfeldt säger att han inte tänker debattera med SD för att inte ge dom något utrymme eller något erkännande.  Men det räcker att väljarna erkänner SD som alternativ.

I  valet 2006 körde vi den taktiken att vi skulle inte möte SD utan bara deras argument. Nu har vi i Göteborg en SD i kommunfullmäktige.

En jobbarkompis till mig är i 25 årsåldern och hon säger att hälften av hennes kompisar stödjer SD.  Hur övertygar vi dom?

Många som har följt SD kamp att få hyra lokal för årsmöte, har nog känt en viss tillfredställe när dom inte har lyckats att få en lokal . Men tänk på att vi har samma historia, vi byggde inte våra egna hus, Folkets Hus av en slump. Utan för att vi inte tilläts att ha våra möten i dåtidens möteslokaler.

Tänk om det är SD som är framtiden.

Du läser väl Ny Tid? Jag pratade med en partikamrat som inte tyckte att Ny Tid var något att satsa på. Och man kan ha alla åsikter om tidningen, men det är en möjlighet. Och vi kan fylla den med det vi vill läsa. Så skriv vad du vill att andra skall läsa. Skicka alltid din debattartikel även till NyTid.

En partikamrat oroade sig över att jag smsade så mycket, att det måste kosta en förmögenhet, men vad gör min inte för att synas. Jag betalar 100 kr i mån för att skicka hur många sms som helst och då gäller det att skicka så många möjligt.2007-04-22, 16:32  Permalink
Andra bloggar om:  


Debatten mellan Åkesson (sd) och Sahlin (s)är ett varnande exempel på hur fel det kan bli, har skrivit om det här:

http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1493&blogg=13323

Det finns andra arbetsmetoder att tillämpa som vi Socialdemokrater varit dåliga på att använda, nämligen att bemöta de felaktiga påståenden om invandringen genom att prata direkt med våra medborgare, detta är en betydligt bättre arbetsmetod då vi kan följa upp personliga funderingar och reflektioner. Detta kräver att vi utbildar oss i hur vi skall bemöta Sverigedemokraternas påståenden när det gäller invandringen. Jag har en partikamrat som fick ett faktablad som jag gjort med fotnoter till källor där deras påståenden bemötes, hon kunde efter en ha trätt med en medborgare som hade gått på SD påståenden vedergälla dem.
"träffat en medborgare" skall det stå.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM