TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Har du blir blåst idag på 1 aprill. Jag har hållit mig borta från civilisation idag för att inte bli lurad. Jag är så lättlurad, kan gå på stenhårt att inte låta mig luras och så kommer det någon liten löjligt påstånde och jag åker dit direkt.

Visst skall det bli kul att se när dom drar operan över hamnen som det står GP, för det var väl inte dagen skämt

:-)

Vi inom röreslen använder väl inte kvinnor för att sälja varor. Nej jag tänkte väl det. Men jag undrar bara om det är slump att det är en ung kvinna på bilderna på en folder som jag fått från Hyresgästföreningen, som gör reklam för en försäkring........

Jag undrar ibland vad folk uppfattar av det som sägs. Häromdagen när handels hade varslat om strejk för att Svenskt Näringsliv hade förbjudit handelsarbetsgivarna att skriva på avtalet, så tog jag upp det i lunschrummet och jag visste att min kollegor hade hört nyheterna många gånger och ändå hade dom inte uppfattat att strejken berode på att Svenskt Näringsliv lagt sig i och förbjudit sin part att skriva på.

Det var likadant när a-kassan höjdes och medlemmarna ringde ner telefonväxlarna och undrade varför a-kassan höjdes och var förbannade. Trots att moderaterna gick på val till på höja a-kassan. Spelade moderterna en högt spel genom att chansa på att all information inte gick fram till väljarna.

Tänk om svenska folket vill ha Sverige Demokrternas poilitik vad gör vi då? Vi tror ju ofta att vi står för det goda och det goda ändå kommer att segra. Men tänk om dom idéer som SD står för är det som folket i Sverige tar till sig och röstar på.

Ha en fortsatt bra dag2007-04-01, 16:28  Permalink
Andra bloggar om:  


Har läst de flesta inlägg här på S-info denna dag.. och de flesta verkar vara April-skämt ;-)

Här finns det skarpaste av dom!
http://www.s-info.nu/page/blogg.asp?id=1672&blogg=12720

Folke Andersson
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM