TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Varför håller man sig inte i skinnet, utan ger sig ut i okänd terräng, jag har köpt en dator med det nya operationssystemet Vista. Det är tryggt att man har den gamla datorn att sätta på när det blir för krångligt eller inte fungerar.

 

Är det bara jag som inte är tillräckligt uppdaterad och har missat programmen om Göran Persson, skall man anstränga sig och se programmen eller skall man gå vidare utan att ha sett dom och nöja sig med kommentarerna man läst i tidningen

 

Fångat från ett mail som jag läste:

ada A:son Susegård kommer inom kort att igångsätta ett städbolag med sig själv som enda anställd-kund. "Jag kommer att betala mig själv 150 kr/tim

för att städa mitt eget hem, ordinarie pris 300 kr. För de 150 kr jag därigenom sparar kommer jag att anställa mig själv å deltid som tvätterska. Det skall bli trevligt att äntligen få det lite fint hemma och samtidigt tjäna en slant" säger Ada avslutningsvis.

"Vart ska vi svartjobbare ta vägen? Vi har förtjänat vårt levebröd genom att betala mindre i skatt. Nu försvinner denna affärsmöjlighet. I värsta fall får man väl börja städa" säger

förre förrädaren Hildor Peterzohn

Grönköpings veckoblad i mars

 

EU eller romfördraget fyller 50 år. Fira det med att bli medlem i den ny bildade ESP föreningen här i Göteborg. ESP Europeiska Socialdemokratiska Partiet. Du blir enklast medlem genom att kontaktakta Eleonor på PD. Vill du veta mer om föreningen så du kontaktar du föreningens ordf Robert Hammarstran.

EU är en realitet, oberoende om man gillar det eller ej , så påverkar man det bäst genom att var med. Annars kommer någon annan att påverka EU, någon som inte vill ditt bästa.

 

Lyssnar du på radioprogrammet "Kulturradion" i P1 måndag till torsdag kl 14.03 repris nästa dag kl 18.15. torsdag repris på måndag. Handlar om där kulturen speglar vekligheten och har en naturkoppling till varför vi är politiskt aktiva. Alla program är inte lika bra, så även om du tycker att prommet du lyssnade på inte var vad du föreväntade dig. Lyssna på fler program. Programmet kan även givetvis lyssnas på webben och ligger ute en vecka.

 

Nu är värmen äntligen här ( fast det kanske bara är idag) och även dom små flygade odjuren. När jag var ute och slängde tidningarna i sopsorteringen så svärmade flugorna.

 

På tal om sopsortering. Hur gör du med glödlampor. På min diskbänk ligger en glödlampa och jag vet inte om jag skall slänga den i soporna , vilket man inte får göra eller om jag skall spara dom för åka till kommunens soptipp när jag har lite mer trasiga glödlampor . Hur gör du?2007-03-25, 20:58  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM