TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det hade väl varit bättre att Saddam hade fått gå hem till mödrar och änkor som misst sina barn och sina män på grund av Saddam och städat hos dom.

2006-12-31, 10:24  Permalink
Andra bloggar om:  


Obs att mitt inlägg formalistiskt sett "kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga", men jag hoppas att den inte hör till den kategori som denna blogg avsåg att censurera:
SADDAMS GYNNARE FÖRTIGS
Saddam hann bara höras och dömas för brott mot shiiter. Genom att man låtit döda honom, kan han inte vittna mot andra medansvariga. Han kan inte höras om massmorden på kurder eller förgiftningen av Iraks träskfolk, och naturligtvis inte om morden på hundratusentals iranier, med pengar från USA och Ryssland, och krut från Sverige.
Genom att döda Saddam har man sänkt sig närmre hans nivå och skapat en eggande martyr åt en våldsfanatisk minoritet. Men framförallt har man tystat hans möjliga obehagliga vittnesmål mot alla som byggde upp hans onda maktposition, även från USA och Sverige. Stöd som våra förment fria media berättat föga om, utan man fått söka sig fram till.
Världen får nu inte höra följande förtigna sanningar i vittnesmål från Saddam Hussein:
”Varför bråkade världen om folkrätt och ”suveränt grannland” först när jag attackerade Kuwait? Ty uppmuntran att tidigare attackera en annan suverän grannstat Iran, och pengar till det, kom från USA och Ryssland, det var vårt gemensamma krig mot terrorismen. Ni har sett fotografier där Donald Rumsfeld skakar hand med mig, Saddam, vid planläggningen. Han lovade USA:s stöd på många sätt, som med insektsmedel, vilket enligt honom, med enkel kemi kunde bli stridsgas. Visserligen förbjuden enligt folkrätten, Genève-avtalet, haha. USA levererade också villigt annat till mina massförstörelsevapenprogram, exempelvis mjältbrandsbakterier, fast de fungerade dåligt.
Men jag ogillade att USA terroristutbildade och finansierade talibanerna och Bin Laden, som höll på Iran och ville mörda mig, för att jag höll mig med vice statsminister och utrikesminister av kristen bekännelse, och för att jag inte slängde ut de tusentals irakiska judarna.
Vad gäller Sverige fick jag bland annat följande stöd: Skanska Cement byggde mina underjordiska stridsledningscentraler i Bagdad. Stridselektroniken installerades av Ericson. Scania Vabis levererade de mobila missilsramperna, med vilka jag besköt även Israel. Mina kanonbåtar kom från Kockum. Och AGA levererade under namnet ”konstgödselfabrik” flaggskeppet i min kemiska massförstörelsevapenindustri, där jag kunde framställde giftgasen som dödade tusentals kurder, samt de miljögifter med vilka jag närmast utrotade Iraks uppstudsiga träskfolk. Där förädlade jag, med USA:s recept, deras leveranser till prima stridsgas, med vilket jag avlivade tiotusentals terroristiska iranier i kriget.
Men jag är bitter på Bofors. Som uppmärksamma svenskar vet, köpte jag från Sverige krut som helförsörjde minst nio månader av mitt krig mot ondskans axelmakt Iran. Men samtidigt försåg svenskarna girigt Iran med krut som täckte minst två år av deras krigföring mot mitt Irak!
Tacksammast är jag mot svenskarna för deras centrala roll i min ansträngning att bygga atomvapen. Oljeländer som Irak och Iran behöver förstås inte civil kärnkraft.
Men i ickespridningsavtalet mot atomvapen, Non Proliferation Treaty, NPT, finns det en underbar paragraf. I den förbinder sig undertecknarna att, på alla sätt, sprida all kunskap om civil, haha, atomkraft till varandra. Eftersom Irak var bland grundarna av internationella Atomorganet IAEA, behövde jag inte ens underteckna det där papperet, utan krävde av Sverige att få denna service, och er regering skickade regelbundet hit sina atomtoppexperter, både offentliga och näringslivets, i en flerårig kunskapsöverföring, som inte påverkades av min attack på Iran, utan först drogs tillbaka när jag attackerade fel grannstat, eller om det var med fel makt över oljan, Kuwait.
Tack Sverige för er hjälp i mina krigsansträngningar! Om det inte hade varit för en förskingringshärva bland mina militära vetenskapsmän, hade er hjälp lett till att jag, Saddam, Tigris store son, hade gjort Irak till ett av de lika stolt atomvaphotande staterna som USA och Ryssland, eller EU, genom provinserna Frankrike och England!”

Saddam var toppen av ett isberg av maktmissbruk, inte bara irakiskt, utan globalt. Genom att hugga toppen av isberget, utan att noggrant ha synat och positionsbestämt det, flyter det mesta hotet vidare, men mindre synligt.


Denna teatermonolog är skriven av en som skäms för Sveriges agerande, Roland von Malmborg i Saltsjöbaden.
Tel 08-717 15 88 von.malmborg@musiker.nu”Dödsstraff hör inte hemma i civiliserade länder” påpekade en svensk minister apropå Irak. Hoppas att han inte glömde USA.Och då kanske Bush kan städa hemma hos alla Irakier vars familjer blir lämlästade.


Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM