TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Nu har jag upplevt en vitsippsbacke igen. Tänk att man kan bli så lycklig över att se massor av vitsippor! På gräsmattorna lyser det av vårlök och bellis och maskrosorna blommar vid husväggarna. Kråkorna går omkring på gräsmattorna och när de spatserar ser de förunderligt märkvärdiga ut. Det rumlar i skorstenen när de bygger bo och snart får de ungar. Ekorren har jag sett och igelkottarna har äntligen övergått från kattmat till sin vanliga diet. Hararna är skvatt galna och ränner omkring långt inne i samhället och hundägare har ett sjå att undertrycka jaktinstinkten när de rastar sina kopplade vänner.

 

 

Det fejas och städas på balkonger och altaner och högtryckstvätten får göra nytta hos grannen. Balkongbord kläs med ny vaxduk för att hålla ännu ett år och tvättställningarna fylls av ren tvätt hos dem som inte är allergiska mot pollen och kan hänga ute. Bleka kroppar antar en rosaröd nyans och några får säkert ont av solbrännan trots alla varningar om att sola med hög solskyddsfaktor och förstånd. Det är kö till biltvätten vid macken och de allra flesta har bytt till sommardäck. Det vimlar av cyklister och promenerande och det mullrar i kvarteren när MC-folket tar ut sina pärlor. Visst är det härligt!2008-04-26, 22:10  Permalink


Härligt, Du har verkligen lyckats fånga våren ... och vi är bara i slutet av april. Jag tror att 2008 blir ett unerbart år!
Mmm...
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM