TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Hängningar i Höganäs

Härmed kungöres att en offentlig hängning kommer att äga rum i Stadshuset i Höganäs

idag torsdag den 2 november kl. 17.00.   Det är en tavla föreställande avgående kommunfullmäktigeordföranden Lars Olof Strufve (m) som ska hängas upp och avtäckas.

Detta är den tredje tavlan och offentliga hängningen som äger rum i kommunen under loppet av mindre än två veckor.  Den här gången gäller det en moderat……

 

Folket behöver bröd och skådespel……

 2006-11-02, 09:14  Permalink


Ja, det verkar som antalet tavlor och hängningar i Höganäs ökar och ändå har ju du varit sparsam med dina onsdagsdrapor den senaste tiden. Men nu får du väl mera tid för sådant framöver vilket vi läsare ser fram emot. Lycka till med detta
Mvh
Gunnar Westman


Bengt Silfverstrand: Nja, det vet man aldrig. Hursomhelst kommer jag att finnas kvar både i fullmäktige och i den offentliga debatten. Mångom till glädje. Androm till mindre glädje, men knappast någon till likgiltighet....
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM