TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Sportjournalister – släng er i väggen!

Sverige kvalificerade sig som ett av 32 lag till årets Världsmästerskap i fotboll genom att klart vinna sin kvalgrupp.  Genom att bli tvåa i sin grupp gick Sverige vidare till åttondelsfinal.  Sverige placerade sig redan därigenom bland de 16 bästa lagen i världen.  So far, so good! Sen blev det förlust.  Den tyska 2-0-segern var klar och rättvis.  Vi hade helt enkelt stött på en bättre motståndare.  Sånt är livet och sådan är sporten.  Utom i sportjournalisternas föreställningsvärld.  Där finns bara två lägen och två färger.  Topp eller botten – vitt eller svart.  Spelare som bara några dagar tidigare hyllats som hjältar ansågs nu ha gjort sitt.  Och den framgångsrike förbundskapten – Lasse Lagerbäck som tagit Sverige till flera mästerskap skåpades ut som fullständigt värdelös.  Avgå – skallade ropen från en i stort sett entonig sportjounalistkår.  Landets ledande fotbollstränare och svenska folket tycks dock (dessbättre) vara av en annan uppfattning.

 

Efter att ha nödgats förpassa KRIGSRUBRIKERNA med krav på Lagerbäcks huvud på ett fat i papperskorgen, tvingas Aftonbladets Sportblad (ledande i avgångsjakten) idag, 28 juni konstatera: ”….men oddsen är på Lasses sida.”    Just det, och skammen på Aftonbladets och den samlade sportjournalistkårens sida.  Sverige är bland de 16 bästa fotbollsnationerna i världen.  Och ni sportjournalister kan slänga er i väggen!2006-06-28, 16:06  Permalink


Bra skrivet! Inga träd växer till himmelen, inte ens vårt landslag.
Men det känns ju som en statskupp om fel lag vinner ...
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM