TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Privatisera vargstammen (m)!

Vad vore livet och politiken utan Fria Moderata Studentförbundet –Nattväktarstatens

banérförare i Sveriges land.  Vid sitt senaste valmöte på Gimo Herrgård (var annars om inte i ståndsmässiga lokaler) lanserade förbundet en del häftiga förslag som är värda att vidarebefordra till en större publik.

 

-Marknadshyror ska införas, skatterna sänkas rejält och den amerikanska samhällsmodellen köpas rakt över.  Alliansens skattesänkningar betraktas som småpotatis men vägen till ett ”ENSIFFRIGT” (smaka på ordet) skattetryck är dess värre lång, menar m-studenternas nye ordförande Ulrik Franke.

 

Kärleken till United Bluff är så stark att man vill hjälpa Bush i hans förtryck av Irak genom att bistå med svenska krigare.

 

Sedan dessa andens ”lättmatroser” genomfört sin kulturrevolution och nedrustat allt som rör människors vardag gäller det förstås att hitta nya arenor för privatiseringar.  Närmast till hands ligger då förstås djurlivet.  Och mycket riktigt!  Moderaternas framtidsmän och framtidskvinnor föreslår nu en privatisering av vargstammen.  Men vad är det för njugghet.  Varför bara nöja sig med vargarna.  De är ju trots allt inte så många.  Nej, klipp till ordentligt.

Privatisera även harar, kaniner, fasaner, rådjur, hjortar, rävar och grävlingar.  Bilda privata djurbolag och låt allmänheten teckna aktier i AB Varg och Räv……

 

Men trots allt ska Fria Moderata Studentförbundet hållas räkning för att man vågar tala om vad moderaterna innerst inne står för i politiken.2006-06-02, 15:41  Permalink


Intressant läsning - tråkigt att alla skall skriva om vad andra tycker och inte om vad man själv vill åstadkomma på alla politiska bloggar.

Mig veterligen så är inte FMS en del av moderaterna. FMS består av en rad små stundetföreningar där Ateneum i Lund är den största.

Att de sedan är på Gimo Herrgård är inget nytt under solen - mig veterligen har man alltid haft sina så kallade representantskap på Gimo.


Bengt Silfverstrand: Som framgår av denna och andra s-hemsidor så torgförs här socialdemokratisk politik. En viktigt uppgift är förstås också att kritiskt granska de politiska motståndarna, något som borgerligheten aldrig försummar.

Liksom Wilhelm Svensson tycks ju självaste moderatledaren Fredrik Reinfelt skämmas över att moderata studentförbundet vågar tala ur skägget och avslöja vad framtidens moderater egentligen vill åstadkomma med vårt land.
Nu är det ju som föregående kommentar mycket riktigt påpekar, så att FMSF inte är en del av Moderata Samlingspartiet eller alls har kopplingar till dess partistruktur. Att benämna FMSF som "Moderata studentförbundet" vittnar om mycket bristande faktakoll från din sida.

FMSF är allmänborgerligt och bland dess aktiva finner man såväl partipolitiskt obundna, centerpartister, folkpartister, piratpartister som moderater.

Vad Fredrik Reinfeldt kan ha för funderingar kring FMSF är tämligen ointressant, inte minst då för FMSF själva. Som grdde på moset kan jag avslöja för dig att M:et i FMSF tillkom ett halvår innan partiet med samma ord bytte namn från Högerpartiet.

Visst är det uppenbart att du inte delar åsikterna som florerar bland dess medlemmar, men innan du försöker göra "analyserande" inlägg och slänga slev mot moderaterna, borde du nog först ta reda på hur det står till med verkligheten. Jag förstår om det kan kännas besvärligt, men vill man bli tagen på allvar så är faktakoll ej så underskattat!


Bengt Silfverstrand: Ytterligare ett inlägg som får stora skälvan för att någon dristar sig att redovisa de tankar som "Framtidens moderater" i motsats till deras officiella lightvarianter vågar torgföra. Fakta i sammanhanget talar sitt tydliga språk. Fria Moderata Studentförbundet är en del av den moderata intressesfären. Nattväktarstatens avantgarde har talat. Sedan må Reinfeldt försöka skyla över de värsta högertankarna så gott han förmår. Bockfoten sticker ändå fram.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM