TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Personvalsskolan: ”Inte fult att gå till frisören!”

 

Personerna:

Benjamin ”Beauty” Cocktailparty – personvalskonsult och djupdykare

Johan-Erasmus ”Jean” Robinson – minkutsläppare och kickboxare

Tarzan i T. – momsbefriare och klättrare

Ivan den förskräcklige – tror på politiken

Rambo Rimfrost – mer eller mindre läraktig elev

 

Ivan: Såpatjejer i vilt slagsmål – polisanmäler varandra”, står det i dagens Aftonblad!

Ett ögonvittne i VIP-rummet berättar om hur såpatjejerna var tvungna att slitas isär av klubbens vakter.  Det var tydligen kändistätt på Sturecompangiet i onsdags.  Då var ni väl på plats, Beauty, Jean och Tarzan?

Beauty: Tyvärr, jag var tvungen att uppträda på ett fackligt årsmöte i Ladonien.  Jag är ju som bekant ytterst sparsam med politiska framträdanden.  Men nu är det snart val, så jag hade inget val!

Ivan: Och du Jean?

Jean: Skulle ha varit där.  Var inbjuden av tidningen FHM som hade stor fest när Victoria Silvstedt skulle utses till världens sexigaste.  Men Big Brother bjöd över och erbjöd mig den manliga huvudrollen i sin nya såpa: ”Den tatuerade kallskänkan.”

Ivan:  Ja, din sex appeal och dina tatueringar passar väl som hand i handske i det sällskapet. Men vad du ser moloken ut, Tarzan.  Räckte dina hemsidesflörter med Stureplanshögern inte till som inträdesbiljett?

Tarzan: Nja, det vet jag inte. Jag har för närvarande fullt upp med helt andra ”klipp.”

Jag vill fråga er alla.   Är det verkligen lyx att klippa håret hos frisör?  Är det lyx att laga bilen hos en hederlig bilmek?

Alla: Svaret är NEJ!

Rambo: Kan vi ta beslutet med acklamation?

Alla: Svaret är JA!

Tarzan: Och när jag filosoferar vidare på temat ”Klippt- var- det- här”.  Tänk så hemskt det skulle vara om kvinnorna hemföll åt det manliga modet med maskinklippt om 3 mm.  Där kan man faktiskt tala om förfulning av det offentliga rummet.

Ivan: Och än fulare torde detta rum bli om vi börjar möblera det med gamla pinnstolar från 20- och 30-talen.   Du tycks ha fått moriantomtar på loftet.  Som flitig kyrkobesökare vet jag att gammal skåpmat i ny förpackning, fortfarande är gammal skåpmat (språkmodernisering av gammalt vin i nya läglar). 

Rambo: Ja, och smaka på följande mening, kamrater: ”För det är väl ändå så att tjänstesamhället också ska gälla alla. Inte bara oss som är priviligierade?”  Såna floskler kan ju bara komma från personer som aldrig lämnat finrummen.  Att framställa pigavdrag och krav på sänkt moms för att få städat sin lya av lågavlönade kvinnor som en jämlikhetsreform, är lika långt från socialdemokratisk solidaritets- och rättvisesyn som avståndret mellan jorden och mars!

Ivan: Får jag avslutningsvis fråga dig Tarzan.  Varför dröjer du med att svara på varför du valt att lägga ut din blogg, avskild från s-info?  Är det inte dags att lämna långbänken?

Jean: Preja patrasket” (min slutreplik i pjäsen ”Den  tatuerade kallskänkan.”)

 

 

 

 2006-04-08, 13:41  Permalink


Bojkott på gång? För inte kan väl alla vara på distriktskongresser? Slöseri med att att behövar närvara på partiaktiviteter som......
Och var är "stureplanshögerPaulsson"?

http://www.s-info.se/nilsson
Hej Lennart,

Stureplanshögerns Paulsson gjorde ett bottennapp här tidigare och vad jag vet så sitter kroken fortfarande där den sitter..... i botten....
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM