TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Boxaruppror i Personvalsskolan

 

Personerna:

Benjamin ”Beauty” Cocktailparty – personvalskonsult och djupdykare

Johan-Erasmus ”Jean” Robinson – minkutsläppare och kickboxare

Tarzan i T. – momsbefriare och klättrare

Ivan den förskräcklige – tror på politiken

Rambo Rimfrost – mer eller mindre läraktig elev

 

Rambo: Hur har veckan varit pojkar?  Har ni gjort några politiska utspel?

Beauty: Nej, efter mitt tillfälliga gästspel på s-kongressen i Ladonien har jag helt gått in för den personliga bodybuildingen.

Rambo: Och du då, Tarzan?

Tarzan: Även jag har skippat politiken och ägnat mig åt andningspauser och pendlingsproblematik.  Detta har framkallat en sådan stress att jag tvingats byta kläder i kappsäcken.

Ivan: Men något vettigt har du väl ändå åstadkommit?

Tarzan: Jovars,  har har ägnat mig åt en djupstudie i bloggarnas själsliv. Och jag har kommit fram till att vi socialdemokrater borde följa den nya trenden att som elitlistan vända ut och in på våra själsliv.  Recykling är verkligen inne nu.  Det har sådana giganter som Johan Hakelius och Jinge verkligen upptäckt.

Ivan: Men Jinge säger ju att ”en av de värsta avarterna inom bloggosfären är bloggar som försöker skaffa sig läsare genom att blogga om andra bloggar.”  Hur f-n går det ihop?

Tarzan: Det går förstås inte ihop alls.  Men vad spelar det för roll.  Huvudsaken är väl att man kan vidga perspektivet, få en doft av den fina världen och hitta mera häftiga arenor än s-info.

Rambo: På det problemet har väl du funnit en lösning Jean, eller hur?

Jean: Det kan ni ge er själve farao på.  Men nu håller vår förbannade regering på att sabba

alltihopa.

Rambo:  Vadå, sabba, ut med språket.  Berätta vad som du sysslat med på sistone?

Jean: Jo, just som man är i färd med att bilda en koalition mellan politikens verbala slagsmål och riktiga snytingar, så vill regeringen reglera kampsporten. 

Ivan: Ja, herre du milde Jean lyckades med en ny PR-kupp i riksdagen. 

Jean: Ja, inspirerad av det kinesiska boxarupproret anordnade jag ett svenskt boxaruppror i riksdagen.  I det s k kubiska rummet kunde riksdagsledamöterna för några veckor sedan titta på kampsport –shootfight, en mix av kickboxning och brottning samt thaiboxning.  Jag fick då också den stora äran att gå en rond mot elitboxaren Elvira Nackstyv.. Med denna uppvisning ville vi protestera mot det krav på tillståndsplikt för kampsportsmatcher som regeringen föreslagit. 

Rambo:  Ja, nu gäller det verkligen att mobilisera mot alla glädjeförstörare, som missunnar folk att ge varandra en snyting, när situationen så påkallar.  Jag föreslår bidrag för investeringar i egen kropp.  Jag anser att det är i sig själv man ska investera.  Sin egen kropp är ju faktiskt det enda man får med sig i graven.  I en vacker kropp finns en vacker själ.  I en ful är den självklart fulare, det är väl klart som dagen. Det som oroar mig mest är att själen ska bli hoptryckt när man får två meter sand över sig.

 

 

 

 

 

 2006-04-02, 07:47  Permalink


Försöker läsa, försöker fatta men bara tomhet blir .. bara tomhet.

Bara tomhet och bara tystnad, troligen för att det ät tidig morgon, låg begåvning och dålig utbildning.

Slösarna
http://bloggarna.se/webedit/ace/news6.asp?newsid=53

Bluffarna
http://bloggarna.se/webedit/ace/news6.asp?newsid=50

KAS

Bengt Silfverstrand: Nej, det handlar bara om att läsa, lyssna och lära. Ingenting annat.
Hej du glade skåning! Otroligt bra och träffande är dina "personvalsskrönor". Ser med spänning fram emot fler avsnitt. (du behöver ju inte precis koka soppa på en spik, tyvärr finns det ganska bra med kött på benen att "ta av")

mvh

RL

ps. Vad menar Kjelle i inlägget ovan? Troligen är det som han säger att det är tidig morgon och att han fortfarande pratar i nattmössan, eller så är han fortfarande groggy efter en stjärnsmäll i boxarupproret.... ds.


Bengt Silfverstrand: Nej, spiksoppa behöver sannerligen inte serveras när ett växande antal egotrippade ger sig ut på galej. Nu senast genom det "stora slagsmålet i närheten av tegelbacken....". Köttigare kan det väl knappast bli.
Internt käbbel mellan partikamrater är alltid intressant och viktigt för väljarna. Särskilt när det framförs på ett seriöst, rakt, sakligt och elegant sätt som här. Bravo!

Och att i sin blogg ironisera över att en annan bloggare diskuterar en tredje bloggare, det är ju rent av lysande.

Trevligt också att Bengt äntligen fick en tredje supporter att lägga till de tidigare trogna två i fanklubben! Iofs skulle det (med hänsyn till ordval, signatur, tidigare händelser m.m.) inte förvåna mig om denne nye supporter är en sorts dublett, klonad från en av de tidigare församlingsmedlemmarna, eller t.o.m. från Bengt själv, men det kan man ju inte veta.


Bengt Silfverstrand: Nej, i motsats till "Mesallians för Sverige", så har vi här inga behov av klonader. Händelserna liksom personerna är tagna direkt ur verkligen. Och kanhända det retar en del - men i så fall är det deras egen fel....
Hej å hå...!

Ännu en himla trevligt avsnitt i personvalsskolan!!
Och jag håller med, inget för ömma tår eller humorbefriade .........

Spännande att Paulsson tar upp frågan om den "maskerade" RL. Själv uppträder "Paulsson" maskerad och lyfter på svansen både här och där med en icke föraktfull frekvens på olika bloggar på s-info där det andas radikalitet och med ryggdunk då bloggbudskapet närmar sig Stureplanshögerns värderingar.

Vem är egentligen du? Lisa, Svea eller varför inte Sven, SN, M eller...?

Mvh

http://www.s-info.se/nilssonBengt Silfverstrand: Huvudet på spiken Lennart. Och lite medlidande har vi ju också med Paulsson och hans nyliberala vänner. Luften kring Stureplan blir tydligen i längden alltför kvalmig....
JP inget käbbel här int BS och KAS och Jinge är tre riddare i en kamp mot alliansen Jinge skriver om KAS som skriver om Jinge och BS skriver om att Jinge skriver om KAS och allt resulterar i att alliansen förlorar valet i höst.

En ohelig allians i kampen mot en rutten allians så att säga.

KAS
http://bloggarna.se/webedit/ace/aa.asp?sidaid=282#apr2b


Bengt Silfverstrand: Tyvärr har du tagit fel på land. "There is something rotten in the state of Denmark." (Hamlet). Att fisken ruttnar från huvudet är emellertid fortfarande en oomtvistad sanning....
Kan bara konstatera, att jag är jag och ingen annan, trots J P insinuationer.
Tror dessutom att Tarzan klarar sig utmärkt utan "hjälp" från liberaler ( han har en hel del hjälp från andra också). Annars vore han knappast Tarzan. Eller är han Tarzan? När det gäller Tarzan...är frågetecknen många, men det är nog så han vill ha det.

Så instämmer jag i KAS analys om vilka som ingår i den oheliga alliansen.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM