TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Personerna:
Benjamin ”Beuaty” Cocktailparty – personvalskonsult, djupdykare, judobrottare och kändisnavelskådare
Tarzan i Tierp – numera utlokaliserad skatteavvecklare, klättrare, vårlöksodlare, besserwisser (enligt egen utsago) och partilös
Janus Ansikte- fd EU-parlamentariker och ordf. för socialdemokraterna i Ladonien
Laban i Villervalle– exhibitionist – ny rektor i Personvalsskolan
Ivan den förskräcklige- tror på politiken
Rambo Rimfrost – mer eller mindre läraktig elev

 

Laban i Villervalle: Jag hälsar er varmt välkomna tillbaka till vardagen efter en förhoppningsvis lika varm sommar.  Dagens agenda upptas helt och hållet av vår valplan.  Får jag be om försla`?

Tarzan i T: Mitt förslag är att vi ska gilla RUT-avdragen och utvidga dess sfär. Människor måste kunna förverkliga sig själva och för att detta ska bli möjligt, måste allt arbete i hem och trädgårdar, sommarstugor – när och fjärran - kunna överlämnas på lågbetalda tjänare och tjänarinnor.

Rambo: Kan du precisera dig något?
Tarzan i T: Gärna, Samtliga husdjur måste t ex bli avdragsgilla liksom klippning av hand- och tånaglar, manikyr, morgontoalett och, motion och mattpiskning.
Ivan den förskräcklige: Ingår möjligen även anlitande av livvakter?

 

Tarzan i T: Där kom du med ett intressant tips.

 

Rambo: Sen lanserade du ju i Expressen häromdagen en ny gren tillsammans med Alexander Bard, Annika Beijbom och Anders Svensson. Liansvingning i den politiska regnskogen skulle man väl kunna kalla den.

 

Tarzan i T: Fyndigt, verkligen fyndigt. Vi svingar oss från parti till parti och ser var vi hamnar. Liksom Orsa kompani lovar vi ingenting bestämt, men miljöpartiet ligger lite taskigt till för tillfället, även om jag älskar Maria Wetterstrand….

 

Laban i Villervalle: Det gläder mig oerhört att ni redan efter ett par lektioner anammat många av mina exhibitionistiska idéer. Häromdagen kunde vi i Ladoniabladet ta del av en affisch på vilken vår riksdagsledamot ”Beauty” tar ett rejält judogrepp,starkt påminnande om ett nacksving på en person vars nuna har starka likheter med Fredrik Reinfeldts. Vågar (s) i Ladonien verkligen satsa på glam, glitter och grepp i stället för mer eller mindre tråkig politik.

 

Janus Ansikte: Det kan du ge dig f-n på? Vi går fram med Beauty både i riks- och kommunvalet. Ser till så att han rör sig världsvant i kändiskretsar både när och fjärran. Men vaktar noga på att han inte deltar i den politiska debatten. Han ska vara ett dragplåster, men inget draglok när valet är över.

 

Beauty: Just det. Och jag kan berätta att jag har Monas öra. Hon har präktiga planer för mig på riksplanet om vi vinner valet.

Ivan: Men du som är så glad i att resa i kvadrat och kubik, ju längre från Sverige desto roligare. Hur kan du ställa upp i kommunvalet?

 

Beauty: Som Janus antydde. Jag är ett dragplåster och har inga synpunkter på lokalpolitiken. Har ju heller inte skrivit ett enda inlägg i frågan.

Rambo: Men är det inte en smula ohederligt mot väljarna att inte bekänna färg före valet?

Janus: Vi bekänner färg genom att färgsätta vårt främsta affischnamn Beauty och fokusera på hans egenskaper som Judobrottare. Såpor är ju populärt och det måste vi socialdemokrater också äntligen inse.

 

Ivan: Men hur tänker ni möta Göran Hägglunds senast utspel. Han har ju anlitat en gorilla?

Janus:Det tål att tänka på. Men något måste ju göras. Kanske en grobian, eller Beuaty ridande på en tiger vore ett trumfkort i sammanhanget.

Rambo: Eller en varg runt hörnet……Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM