TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 


Skånes socialdemokratiska partidistrikt sade på måndagskvällen ja till en alternativ s-lista i Höganäs. Bakgrunden till beslutet är att arbetarekommunens ledning utestängt en hel socialdemokratisk förening från att få med kandidater på en gemensam s-lista.

 

Partidistriktet har under lång tid försökt förmå a-kommunen att ta sitt förnuft
till fånga och verka för en kompromiss så att även medlemmar från Viken-Lerbergets socialdemokratiska förening får plats på listan. Då a-kommunens ledning vägrat att lyssna beslutade partidistriktet att godkänna den lista med elva namn som Viken-Lerbergets s-förening nominerat. I praktiken är det emellertid ingen lista med kandidater enbart från Viken-Lerbergets kommundel. Nej, av de elva nominerade namnen är sex, d v s en majoritet hemmahörande i centralorten Höganäs medan fem bor i Viken resp, Lerberget.

 

Det rör sig alltså inte om någon spränglista utan en fördjupning av demokratin där de socialdemokratiska väljarna nu erbjuds ett alternativ. Och vi som nu kandiderar på den alternativa s-listan överlåter med varm hand till väljarna att avgöra vilka personer de vill ha som företrädare för socialdmokratin i Höganäs kommunfullmäktige under nästa mandatperiod.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM