TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 


-Hu så hemskt, vänsterpartiets ledare har synts och hörts i media ganska ofta under senare tid. Detta upprör DN:s ledarskribent Annika Ström Melin till den milda grad att hon ägnar en helt spalt i dagens tidning åt saken. Att Fredrik Reinfeldt och Maud Olofsson är betydligt frekventare seriefigurer i media tycks däremot inte bekymra Ström Melin.
Vad som ytterligare upprör ASM är att Lars Ohly har fräckheten att säga nej till vissa företeelser i tillvaron. Han har t ex mage att vara emot skattesubventioner för hushållsnära tjänster, vilka huvudsakligen utnyttjas av höginkomsttagare liksom han säger nej till euron.

 

Denna inställning delar han med en majoritet av socialdemokratins väljare . Även i sitt motstånd mot den svenska truppnärvaron i Afghanistan har Lars Ohly sannolikt en stor del av svenska folket bakom sig.
För att riktigt manifestera hur fadd den Strömmelinska soppan är avrundar hon sin drapa med följande intellektuella härdsmälta: ”Men det blir väldigt tröttsamt att lyssna på den som har svar på allt. Lars Ohlys tvärsäkerhet är släkt med en gammal, auktoritär idelogi som aldrig har vädrats ut ur Vänsterpartiet.”

 

Stackars Annika Ström Melin som med utsläpandet av ett för länge sedan hädangånget spöke ur garderoben ansluter sig till den skara av politruker, många med säte i just DN, som inte har kommit längre i sin intellektuella utveckling än till kalla-kriget-retorikens 50-tal och fortfarande ropar på den varg runt hörnet, som aldrig dyker upp därför att den för länge sedan funnit sin baneman.Hejsan!


Lars Ohly är verkligen en duktig politiker. Han är rak och vågar stå upp för sina ideal. Även om vi säkert inte håller med om mycket av det han tycker privat.

Det är bara tråkigt att Mona Sahlin inte kan visa på samma karaktär. Mona vågar inte yttra i stort sett i något. Tänker hon liggga lågt och ha fingret i luften fram till 19 september?

Jag menar, Hur ofta har du Bengt varit med om att en partiordförande inte följer kongressbeslut. Mona snubblat över orden i skattedabtten och i debatten om hushållsnära tjänster så står hon på fel sida, utifrån partikongressens beslut.

Tragtiskt


Bengt Silfverstrand: Nu är du orättvis mot Mona. Senast för en halvtimma sedan sade hon klart ifrån att RUT-avdragen kommer att avskaffas av en rödgrön regering.

Det är Damberg som ställt till det för oss, inte Mona.
Det ger samtidigt det unika att låta andra komma till tals. Klokt.
Hejsan!

Jasså, när och var sa hon det? Isf tar jag självfallet tillbaka mina anklagelser. Då finns det ingen anledning att vara bitter på Mona.

Ge mig någon form av källa så är du snäll.

Mvh mahamed


Bengt Silfverstrand: Hejsvejs,

Källan hittar du i dagens tidningar. Reportage som bekräftar vad Mona och de rödgröna deklarerade igår i samband med en presskonferens. Det orättvisa RUT-avdraget kommer att tas bort av en rödgrön regering.
Ja Mona är ju verkligen känd för att vara påläst och principfast...
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM