TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

 

Det står självfallet var och en fritt att rösta på både vilket parti man vill och vem man sedan vill kryssa.  Men att i valrörelsens slutspurt prata skit om en socialdemokratisk kandidat är urbota dumt och gynnar bara borgerligheten.

 

Vad gäller Marita Ulvskog så tvingades hon ta i på skarpen när Gunnar Högmark hängav sig åt ren demagogi och lögn när det gäller konsekvenserna av Lavaldomarna.  Marita Ulvskog kunde i det första inlägget, som inte avbröts av Högmark. bl a med dokumentation från Göteborgsposten slå fast att den svenska kollektivavtalsmodellen de facto är hotad med nuvarande domstolstolkning.  Om detta centrala avsnitt i debatten har varken Lindell eller Morian något att säga.  Det enda syftet med deras inlägg är som klart framgår av desamma att smutskasta Marita.

 

En viktig upplysning lämnar dock Morian i sitt blogginlägg.  Han säger att han ska rösta på socialdemokraterna.  Det rätar trots allt ut ett frågetecken för alla dem som undrat vilket parti han egentligen sympatiserar med.....

 

 Han heter Hökmark, inte Högmark, som du skriver flera gånger.


Bengt Silfverstrand: Tack för upplysningen. Och just HÖK är naturligtvis mera relevant i sammanhanget.
Det är ju jättebra och ett steg i rätt riktning när partitrogna personer kritiserar förstakandidater även strax innan valet!

Det är ju det fina i personvalen, du kan påverka och visa ditt missnöja med Marita Ulvskog men ändå få rösta på S!

Vad hemskt det vore om folk i stället valde att rösta på ett annat parti..
Bengt Silfverstrand: Nej, det är tvärtom jättedåligt när man inte kan nöja sig med att säga vara man har sina preferenser. De som här "ställt ut" Marita i sammanhanget har ju heller inte tillfört sakdebatten ett enda argument.
Jag röstade själv på Anna Hedh men skulle mycket väl också ha kunnat rösta på Marita. Hur som helst gjord Marita mycket bra ifrån sig i slutdebatten i TV.


Bengt Silfverstrand: Snyggt! Dito!
Jag rösta på i mitt tycke på den bästa kandidaten vi har Åsa.


Bengt Silfverstrand: Respekt, och du nöjer dig dessutom med att tala om vem du tycker om och ägnar dig inte åt Morianskt och Lindellskt skitprat!
Jag bestämde mig tidigt att jag inte skulle rösta på någon från S som en markering mot partiet efter att man röstat igenom Lissabonfördraget. Bland S-kandidaterna är dock enligt min mening Anna och Marita de som tilltalar mig mest. Största problemet jag har med Åsa Westlund är att jag tycker att hon representerar hur politiker ser ut idag i Sverige och Europa. D.v.s. sakfrågor, sakfrågor, sakfrågor....och väldigt lite inriktning...och det tror jag är farligt...kan iofs bero på vad man vill med EU också...det Åsa tjänar kraftigt på är att det är för lite ideologi med i debatten...skulle exempelvis frågor som nationalstatens framtid komma i fokus tror jag att det skulle bli soppatorsk för bland annat Åsa...och just därför har flera ett egenintresse av att konsumenträtt, miljön etc är det som diskuteras och inte hur relationen mellan EU och Sverige ska se ut...detta är ganska lätt att se om man bara tänker på det..


Bengt Silfverstrand: Stämmer mycket bra med min egen syn på saken.
Jag kan inte annat än hålla med Bengt!
Timingen är ju inte speciellt bra att dagarna före ett val navelskåda och görna ned kanditdaterna på s-listan. Sådana tilltag är ju inte precis fruktbara och begåvade.

Jag kommer att kryssa Anna Hedh, en bra kandidat bland många andra!

Heja Sverige!

Mvh

Lennart


Bengt Silfverstrand: Ett mycket klokt val.
Jag har träffat många väljare som skall gå och rösta beroende på Marita. Och de tänker rösta rött och kryssa Marita.

Marita gjorde en bra debatt. Hon var t.o.m mycket, mycket bra.

Det var gamla socialdemokratiska kämpatakter.


Bengt Silfverstrand: Ja, och den typen av kämpatakter behövs för att mobilisera vårt folk.
Tack Bengt håller helt med dig. En sak är att skriva om vem man skall rösta på och prisa den kandidaten men att pissa ner de andra är för att få "stjärnan" att tindra klarare är skamgrepp
mvh
Bo Widegren med http://www.blogg.s-info.se/bowidegren/


Bengt Silfverstrand: Just precis. Det räcker gott och väl med att tala väl om den kandidat man stödjer.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM