TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Sagan om hästen och kanariefågeln

Telefonen ringer – på en knastrig linje förkunnar en ängslig röst i andra ändan att han p g a sina internationella åtaganden missat andra lektionen i uppbyggnaden av min personvalsbody.

Det är min personvalskonsult Benjamin Cocktailpary – Beauty kallad – som talar. 

Från Ravefestivalen berättar B. att han är på väg att bilda sitt trettionionde internationella nätverk . M – M –M.  Nej, det är inte någon ny Mau-Mau-rörelse det handlar om, utan något mycket mera postmodernistiskt.  Meditation – Muskelövningar – Make-Up. Det starka är det sköna värt – som redan salig Tegnér upptäckte.  –Du måste hänga med i svängarna, Rimfrost, förkunnar BC trösterikt.  Titta på Jesus Pettersson i Robinson!  -Sådana skulle vi behöva i partiet.  – Har förresten gått med i MOSES-rörelsen.  Det ger säkert en del röster i Sankte Per-kretsar.  När fan blir personvald, så blir han religiös.  Eller kanske tvärtom!

 

-Som du vet, Rimfrost, så är mitt valspråk-  ATT LYSA UTAN ATT UPPLYSA!  I detta begrepp ingår också att lysa med sin frånvaro.  Och här berättar Cocktailparty att han missat Ladoniens nyligen avhållna partikongress p g a djupstudier av den mänskliga själen. – Visserligen hade jag lovat besöka kongressen, men skit samma, partipolitiska övningar tillhör det förgångna.

 

Och glöm inte Rimfrost, ta inte ställning, åsiktslöshet så långt det går, är säkraste sättet att bli återvald. –Men du tog ju ställning i frågan om bevarandet av Ladoniens u-båtsflotta, påpekar jag stillsamt.  – Jomenvisst, men det fanns ju ingen återvändo.  Och du, Rimfrost, jag bar ju inte mitt SVÄRD förgäves!  Utbytet blev faktiskt inte så pjåkigt.  Visserligen visade sig de förmenta u-båtsljuden vara havskatter, men ändå!  Vi brassade på med sjunkbomber och fick upp hela tjugo havskatter till ytan.  Plus ett ton prima mjäll Ladoniesill.  Och det är ju mera än vad u-båtsjägarna i Hårsfjärden lyckades uppbringa.

 

I dagarna har Benjamin Cocktailpary presenterat sin nyutkomna bok ”JAG” på Ladoniens INFO-centrum. – Men hur hinner du med allt, frågar jag troskyldigt? – Lätt som en plätt, säger Beauty.  Jag tog helt enkelt Riksdagens presentationsfolder och klippte in en djävla massa fotografier av mig själv, från vaggan till nutid. – Men hur var det med proportionerna bilder/text?  -Jo, det påminner faktiskt om den kanariefågelpastej, som en gång lär ha bakats av en slaktare i Helsingborg!  När han fick frågan om proportionerna, svarade han – ”Fifty-fifty” – en häst och en kanariefågel!”2005-12-22, 10:04  Permalink


Härligt!

Jag ser fram mot fler lektioner :)
Christina


Bengt Silfverstrand: Hej Christina,

Jojomensan. Det kommer mera.....
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM