TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 


Visst fanns rampfebern där ända fram till öppningsscenen som jag fått
förtroendet att agera i tillsammans med Eva Nilsson, Isabelle Bergström, Nadin Johansson och Maja Lilja.
Efter det släppte all spänning och det var bara att ösa på. För att få en ordentlig distans på hur föreställningen uppfattades av publiken frågade jag dels några närstående kritiker, bl.a min hustru Ann-Margret som dessbättre alltid säger sin hjärtas mening i sådana här sammanhang. Det blev stort beröm både från min bästa rådgivare och kritiker och från den stora publiken som med stående och långt utdragna ovationer visade sin uppskattning.

 

En del tur har vi också haft. Sketchen ”Oförsvarligt” är en närmast hejdlös drift med det svenska försvaret och har blivit ännu mer aktuell efter de senaste dagarnas turer kring försvarspolitiken. Vi som agerar är fem personer.  Resterna av det svenska försvaret med undantag av utlandsstyrkan som befinner sig i Polen för att jaga….åsna!
Själv spelar jag Karlsson chefen för flygvapnet som under föreställningens gång blir ytterligare ett offer för neddragningarna och av ÖB (John Isberg) avtackas med en flaska Henckel Trocken Piccolo för lång och trogen tjänst.
Slutreplikerna:
Karlsson: Men ÖB, menar du verkligen allvar att jag ska sluta?
ÖB: Svar: Ja!
Karlsson: Men då blir det ju ingen kvar i flygvapnet?
ÖB: Svar: Nej?
Karlsson: Men vad ska jag göra med mitt flygplan?
ÖB: Eh,mm… sätt ut det på Blocket!
Pettersson (infanteriet – Jan Olof Skilberg): pppp punkt Se…..

 

Om några timmar, närmare bestämt kl. 15.00 idag lördag är det dags för föreställning nummer 2 av revyn ”Växtverk”- med förhoppningsvis en lika entusiastisk publik. Sen fortsätter vi fredag 6/2 kl. 19, lördag 7/2 kl. 15, fredag 20/2 kl. 19 och lördag 21/2 kl. 15. Plats: Tivolihuset i Höganäs. Välkomna!2009-01-31, 11:07  Permalink
Andra bloggar om:  


Grattis och god tur i fortsättningen. Själv är jag i Västerås och hoppas bli lite klokare. :)


Bengt Silfverstrand: Tack för uppmuntran. Nästa fredag o. lördag är det nya omgångar. Mycket stimulerande. Hoppas s-konferensen i Västerås gav något i utbyte.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM