TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Personvalsskolan – Första lektionen

-Att lysa utan att upplysa!

(Läsaren varnas – eventuella likheter med verkligheten behöver inte vara en tillfällighet….

Personvalet har kommit för att stanna.  Därför gäller det nu att gilla läget.  Att laga efter lägenhet.  Sagt och gjort.  Jag är med konsult.  Enligt tidens trend inhyrde jag en sådan efter sedvanligt upphandlingsförfarande (LOU).  Och vilket klipp!  Jag fick tag i självaste Benjamin Cocktailparty*, han som tog landet Ladonien – med sina kusliga kuttersmycken – med storm,  och efter en makalös utvikningskampanj, som officiellt inte kostat en krona (!) tog säte i det Ladonesiska parlamentet.  Benjamin Cocktailparty är trendig, trevlig, representativ, välmodulerad och vet att föra sig i de fina salongerna.  Sin första lektion gav BC på temat ”Att lysa utan att upplysa”. – Ta för Guds skull aldrig ställning i kontroversiella frågor.  Håll dig väl med alla.  Inled alla sammankomster med att dunka så många av de närvarande som möjligt i ryggen.  Ställ endast undantagsvis upp i offentliga debatter.  Undvik i möjligaste mån att skriva insändare i lokalpressen.  Detta förkunnar BC med fermitet.  Och här ger han ett litet åskådningsexempel. 

 

Han berättar hur han häromdagen anmält sig till Strutsuppfödarakademins (STRUPP) seminarium i Ladonien.  – Jag lät registrera mig.  Påsatte prydligt namnskylten på kavajuppslaget.  Inträdde i salen.  Hälsade på närvarande Landshövding, storstadens kommunalråd och övriga honoratiores.  Men i det ögonblick konferensen skulle börja hann jag diskret smita ut genom dörren.  Äntrade därefter min tolvväxlade (ett folkligt utanpåverk är ett måste) och gav mig ut på nya ryggborstningsuppdrag. 

 

Till saken hör också att SÄPO försökt åsiktsregistrera Benjamin Cocktailparty.  Liksom i fallet Olof Johansson visade sig dock detta vara omöjligt.

*Benjamin Cocktailparty håller sig också med ett alternativt visitkort.  På detta står det Benjamino Coqtailparty, vilket på transparanto (en mix av EU-språken) betyder Tuppsvanspartaj.  Den fyndige BC kläckte idén i samband med ett framträdande på den spanska tuppfäktarfederationens (Coq Noire) årsstämma i Valencia häromdagen (dit han var inbjuden som hedersgäst).

(Fortsättning följer.  Personvalslektion 2 med titeln ”Sagan om hästen och kanariefågeln” presenteras på torsdag 22 dec. för förhoppningsvis nöjsam julläsning).

 2005-12-16, 13:18  Permalink


Ser fram mot mer läsning!

Trevlig helg!
Christina


Bengt Silfverstrand: Tack för det. Och trevlig helg själv!

Bengt
Hmmm... Att skämta om Olof Johanssons åsikter, är inte det litet som att stjäla godis från småbarn? Han borde egentligen få pris som århundradets socialdemokrat.

Eftersom temat alltså hör till de lättsammare tänkte jag bidraga till julstämningen med detta gulnande foto från förra seklets början:

http://tinyurl.com/7lavo

Nå, var är han nu, Silverstrand..?
;-)


Bengt Silfverstrand: Silfverstrand är här och återkommer med såväl allvarliga som satiriska inlägg.
Trevlig läsning Bengt!
Tyvärr överträffar verkligheten dikten på många håll.....
Har inte varit inne på s-info på ett tag men det är skönt att se att världen inte förändrats.... regimer falla och regimer kommer, murar faller och murar byggs, men en sak är i alla fall som det alltid varit, "Paulsson och gänget" som tagit som sin livsuppgift att punktmarkera dig och andra radikala, finns kvar....

http://www.s-info.se/nilsson


Bengt Silfverstrand: Hej Lennart,

Tack för respons. Beträffande punktmarkeringar så vill jag meddela att rött kort nu utdelats till sign. "Ante Huga", som liksom en del andra fega stackare inte vågade uppträda under eget namn. Det är moderator som ingripit.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM