TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 


Intet öga kan väl vara torrt efter att ha tagit del av (pseudo)debatten om melodikryssets vara eller inte vara på s-bloggar. Och inte oväntat är det s-bloggars ständige kritiker Laakso i Tierp som fått en fis på tvären för att portalägaren behagar hålla fast vid regler som ger alla s-bloggare rimliga chanser att på lika villkor ”få en plats i solen”. I ett som vanligt långrandigt inlägg tar Laakso chansen att ”putsa upp” sitt vid det här laget väl kända ”horn i sidan” till Karl-Oskar Lundin.

 

Men varenda läskunnig person torde ha full förståelse för att s-bloggar inte kan bli ett forum för enbart melodikryssinlägg vars popularitet är förutsägbar och inte gärna kan få rollen som gökunge på s-bloggar, där mångfalden i typ av inlägg i stället är styrkan.
Att besserwissern från Tierp sedan har svårt för att skilja mellan popularitet och populism är förstås en annan femma…..

 2008-04-28, 12:37  Permalink
Andra bloggar om:  


Inte alls för att försvara Erik, det gör han säkert själv. Men det här är verkligen inte bara hans "Upptäckt" Vi är många som tycker det är riktigt trist att en bloggare som drar så mycket läsar inte är välkommen med somliga inlägg.

En person som lyckas förmedla klokskap, kultur, politiska åsikter, inte räds en debatt och ALDRIG syns smutskasta någon annan, det har S bloggar förlorat. Visst är det sorgligt!

Att vi som är politiskt engagerade skulle stoppa undan "ivet" och bara blogga kloka åsikter det måtte vara en galen uppfattning.

http://fritturhjartat.blogspot.com/


Bengt Silfverstrand: Det var melodikrysset saken gällde inte möjligheten att förmedla klokskap, kultur och politiska åsikter. Karl Oskar har väl tydligt förklarat vad det hela handlar om och att mångfalden inte tar skada av att inte melodikrysset, som en gökunge, tillåts tränga ut andra inlägg på s-info.
Bengt, hur många aktier har du köpt i "Aktiebolaget Politisk megafon & lättklädda flickor"? Eller är du kanske företagets revisor med tanke på din...hrm...företagsekonomiska utbildning på universitetsnivå? Såja, var inte ledsen nu, du kan kanske bli lika poppis som Enn Kokk om du skriver lika bra som honom, eller hur?


Simone, det var bara det att Bengt aldrig tappar en möjlighet att kasta sig över mig och nu har hans abstinens över "vapenvilan" gjort att han såg ett tillfälle och missade alla de andra som tycker behandligen av Enn Kokk är orättfärdig. Bengt tycker säkert också det är trist att inte Enns inlägg syns på S-bloggar längre men vad viktigare för honom är just smutskastandet och det är sannolikt därför Enn fortfarande är en viktigare politisk påtryckningskraft inom partiet än vad Bengt lyckats bli efter alla dessa år.


Bengt Silfverstrand: Vad gäller förutsägbarhet, så överträffar Laakso i Tierp sannerligen det mesta.
Nej aktier i åberopat företag varken har jag eller tänker införskaffa.
För det andra har ingen ifrågasatt Enn Kokks skrivmförmåga. Jag känner Enn mycket väl sedan tiden i partistyrelsen och gillar hans undefundighet.

Men detta har ju ingenting med melodikrysset att göra.
Och vad gäller talet om vem som har bäst påtryckningskraft, så är detta bara ytterligare ett bevis på att Erik Laakso trots idoga försök aldrig lyckats nå rönnbären (riksdagen) och därför ständigt måste påstå att de är sura....
Den kulan visste var den tog. Hihi.


Bengt Silfverstrand:

Karl-Oskar:
Jag har kommentaret ditt inlägg på din egen blogg Erik. Du hittar svaret här: http://www.eriklaakso.nu/blog/?p=639

När det gäller "Aktiebolaget Politisk megafon & lättklädda flickor" så kan jag meddela att jag inte är verksam som politiker utan jobbar enbart med att ta fram olika typer av efterfrågade webblösningar. Av den anledningen har jag inte en egen personlig hemsida/blogg på S-Info och vanligtvis lägger jag mig inte heller i debatter eller skriver kommentarer i bloggar.
Och tydligen visste även den kulan vart den tog, framgångrikt skytte idag. *skratt*
Ja, bäste Erik. Du har väl hört talas om rekyler...

Och varför markera med "skratt?" Du litar tydligen inte på att folk ska skratta spontant.

Nej, upp med hakan och i stället för självstudier i självömkan rekommenderar jag en kurs i självkritik.
Nu har jag inte varit särskilt aktiv på s-inof ett tag pga datorproblem och förkylning mm. Men vad är det för icke-fråga ni snackar om? Jag skrev för flera år sedan till Enn och frågade varför han skrev om Melodikrysset på en politisk blogg. Jag fick ett bra svar, och sedan har frågan varit utagerad för min del.

När jag fick tillbaka datorn, så såg jag att det blossat upp en infekterad diskussion här. Då tog jag kontakt med Karl-Oskar och frågade vad det var frågan om.
Jag fick en förklaring, som jag självklart köper.
Men Erik L är nog den mest envisa ( i negativ bemärkelse) människa jag stött på! Varför inte acceptera Karl-Oskars förklaring? Om man nu inte gör det, så behöver man väl inte föra ett privat krig mot vederbörande (eller någon annan). Det är ju liksom inget tvång att vara med här. Men fortsätt du Erik, för du gör dig bara själv en otjänst genom att visa på din negativa sida. Än värre blir det när du försöker lyfta fram andras fel och brister, så dina inte skall märkas så tydligt. Förhoppningsvis så lyser de igenom ändå.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM