TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 


Om det fortfarande finns fler än enstaka EU-romantiker som tror på arbetsmarknadsminister Sven-Otto Littorins (m) kärleksförklaring till de svenska kollektivavtalen och fackföreningsrörelsen, så har väl åtminstone en del tagits ur den villfarelsen, när nya rapporter konsekvenserna av den höjda a-kasseavgiften nu presenteras.

 

 Det visar sig nu nämligen att intäkterna från denna höjda avgift blev mer än en miljard mindre än vad regeringen räknade med förra året. Och orsaken är naturligtvis massflykten från a-kassan på grund av avgiftshöjningen. Den kraftiga höjningen av a-kasseavgiften, i genomsnitt runt 250 kronor per månad ledde till att 400 000 personer eller ca tio procent av medlemmarna lämnade a-kassan.

Här ser vi bara ytterligare ett resultat av den b-alliansens s k ”arbetslinje.” Och den konkreta innebörden av Littorins falska locktoner mot facket. Regeringen slår en knut på sig själv.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM