TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 


Nu backar socialdemokraterna i Bromölla från sitt olyckliga beslut att diskriminera flyktingar genom en särredovisning av kostnaderna i kommunens bokslut.

I en kommentar säger kommunalrådet Åke Hammarstedt (s) att ”det är väl bara att konstatera att man får läsa öpå lite bättre när det gäller deras (Sverigedemokraternas) partiprogram eller kommunalpolitiska program.”

Sent vaknade syndaren, men heder ändå för att man bet huvudet av skammen.Jag vet inte om det är diskriminering att räkna på vad någonting kostar. och resultatet kanske inte blir som den som först kom med förslaget tänkte, titta bara på detta http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=1018475&lid=puff_1018698&lpos=extra_0


Bengt Silfverstrand: Nej, det är det givetvis inte och samtliga kostnader för en verksamhet är självfallet, och ska vara tillgängliga. Vad det handlar om är ett särskilt bokslut över kostnader just för en grupp som p g a förföljelser av olika slag fått en fristad i Sverige. Och som nu klart framgått har socialdemokraterna i Bromölla tagit sitt förnuft till fånga och insett misstaget att spela ett främlingsfientligt parti i händerna.


Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM