TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Tre ministrar, en statssekreterare, politruker i Carnegiehärvans kölvatten m fl, och nu en ordförande i Försäkringskassan lämnar den sjunkande Reinfeldtska skutan.
Ingrid Efraimssons motivering för att inte vilja förnya sitt mandat som ordförande i Försäkringskassan är intressant. Hon säger sig ha fått nog av regeringens alltmer omänskliga regler mot de sjuka. De innebär bl a att om man inte blivit frisk inom sex månader, så ska man prövas mot hela arbetsmarknaden. Konsekvenserna blir att man kan tvingas säga upp sin anställning för att söka ett annat jobb. Tänk er med Ingrid Efraimsson in i ”hur det är att råka ut för en trafikolycka som kräver en längre rehabilitering eller en cancersjukdom.

Erfarenheterna av lite mer än ett års borgerligt styra kan sammanfattas sålunda:
”POLITIK ÄR ATT SÄLJA – att sälja ut människovärdet och av svenska folket gemensamt ägda egendomar. Och i kölvattnet rullar ett antal regeringen närstående huvuden. Agatha Christies klassiker ”Tio små negerpojkar”går igen…..Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM