TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 


”Damen i svart, med violer i barmen, skimrande marmorvit skuldra och hals….” lyder den inledande strofen i Evert Taubes visa ”Damen i svart” musikaliskt ledmotiv i den första Hillmandeckarfilmen.

Huruvida dagens Dam i Svart, nya handelsministern Eva Björling (m), har violer i barmen och marmorvita skuldror och hals, undandrar sig min bedömning. Men att hon med både svart städhjälp och svartbygge cementerar uppfattningen att diverse (m)örksens gärningar finns med i bagaget hos alltför många av moderaternas regeringskandidater står utom alla tvivel.

Inte blir det bättre när landets statsminister och regeringsbildare Fredrik Reinfeldt försöker raljera bort försyndelserna och bl a kalla trafikböter för avgift. Och sedan till råga på allt glömma svartbygget.

Det är förvisso mänskligt att fela och ingen ska vara diskvalificerad för höga poster på grund av enstaka försummelser och försyndelser i det förflutna. Men när det visar sig att alltför många moderata regeringspretendenter på ett närmast systematiskt sätt överträtt ett i demokratisk ordning beslutat regelverk, så faller skuggan obönhörligen tung över hela regeringen Reinfeldt i allmänhet och över statsministern själv i synnerhet.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM