TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Miljöpartiets språkrör Peter Eriksson har begått den för formaliasverige  tydligen svårartade synden att vädja till chefen för gränspolisen i Gävleborg att fördröja verkställandet av ett ärende rörande en utvisningshotad familj.  Allt i det vällovliga och människovärdiga syftet att familjen skulle ges möjlighet till ny prövning enligt en lag som träder i kraft i början av november.  Agerandet har fått vissa bokstavsryttare och paragrafkramare att gråta krokodiltårar.

 

En av dem är den närmast "förfördelade" chefen för gränspolisen i Gävleborg, Willy Aflarenko.  En annan justitieutskottets folkpartistiske ordförande Johan Persson, som i en ekointervju undrade vad som skulle hända om Eriksson en annan gång blandade sig i ett ärende rörande jakt på bankrånare!  O, heliga enfald!

 

Peter Eriksson kan ta kritiken med knusende ro.  Han har i ett fall där grundläggande mänskliga värden stått på spel valt människovärdet före juridiska hårklyverier.   Det gjorde han förbannat rätt i.

 

 

 

 2005-10-10, 10:04  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM