TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Personvalsskolan utreder mobbing
Efter anmälningar av ”No. 1” för påstådd mobbing i Personvalsskolan och av Lotta som känt sig mobbad av ”Leopold Enögd” på ”No 1:s” hemsida har Personvalsskolan enhälligt beslutat att utreda huruvida anmälda händelser verkligen är att betrakta som mobbing.

 

Som utredare har vi engagerat Mahatma Lindeman, Mobb-(ologie).lic., Valfrid Lindemans sonson, som under den senaste tiden befunnit sig i sitt andra hemland Indien, där han dels vårdat sin ömma moder Indira och samtidigt varit projektanställd av sällskapet ”Slakta-de-heliga-korna”.
Lindeman, som under vinterhalvåret jobbat som pistvakt i Tärnaby, men av klimatskäl, därefter blev arbetslös, antog utmaningen sedan han på ”No. 1:s” hemsida möttes av inlägg där säsongsarbetare mer eller mindre betraktades som parasiter och arbetsskygga.

För att ytterligare tillmötesgå den för parodier och satirer mycket känslige ”No. 1” kommer Mahatma Lindeman att i sin utredning gräva djupt i källorna och gå minst 30 år tillbaka i tiden för att finna kopplingar och precedensfall (relevanta jämförelser) till dagens mobbingdebatt i bloggvärlden.
Resultatet av utredningen beräknas kunna presenteras om ca. 1 vecka.

För Personvalsskolan
Rambo Rimfrost

Preses2007-07-15, 20:34  Permalink
Andra bloggar om:  


Äntligen! Så kanske vi kan få lite "bakom kulisserna-material" direkt ur hästens mun när det gäller Ockerbybreven alltså, för det måtte väl vara de som åsyftas om det ska grävas 30 år tillbaka i tiden, eller hur Silfverstrand?
Sluta nu med din Personvalskola B.S.
Du sårar mer än gör nytta med den.
Du har hållit på nu över ett år och ingen gillar den, då man ser vart det barkar.
Jag såg det för ett år sedan redan och kunde förstå vad din mobbing mot Erik skulle resultera i.

Folke Andersson
Man kan bara garva åt era interna problem. 36 års härjningar och ni låter karln hållas?!
Hej!

Här verkar det vara de humorlösas förening som har sammanträde.. tillika kanske även de snarstucknas.....
Här huggs det direkt...

L
"36 års härjningar och ni låter karln hållas?!"
"ni" skriver du!
Du då?

Låter du karln hållas också.. eller vad har du gjort för att han inte ska "hållas"..

De härjningar jag jobbar med är de han hållit på med det senaste året.
Folke Andersson
Hej Lennart!
Jo det gäller att passa på innan B.S. stänger och man måste kommentera på mer öppna forum.
http://www.s-info.nu/page/forum_show_thread.asp?id=1396&thread=4117

Vi har tur du och jag.. men man vet ej hur länge!
Folke Andersson
Jag tillhör sannolikt den kategori som av Bengt Silfverstrand benämns som "borgerliga häcklare", och därmed så vorde jag glädjas över den fula s-nuna som visar sig här gång på gång i samband med t.ex. personvalsskolan. Tyvärr så kan jag inte riktigt finna den glädjen, och detta av en mycket enkel anledning. Jag respekterar nämligen Erik Laakso som i mina ögon definitivt är en socialdemokrat. Han är dock en socialdemokrat som dels tänker självständigt och dessutom håller sig med en hög svansföring då det kommer till debatterande. Just på grund av Laaksos sätt att skriva och agera så läser jag hans blogg trots att jag sällan är helt enig med honom. Emellanåt så kan jag dock känna att det skänker mig som borgerlig en viss distans till den egna politiken att ta del av Laak(s)o.

Av ovanstående anledning så kan jag bara säga att jag tycker att det sätt som hr Silfverstrand hugger på sin partikamrat är ytterst tråkigt. Ironi/satir kanske det med viss vilja kan betraktas som, men den satir som B.S. ägnar sig åt kommer inte att gagna någon och är dessutom illvillig.

Slutligen: Om nu ni socialdemokrater vill hålla på och hugga och slå på varandra på detta låga vis så är det naturligtvis er ensak. För min egen del så känner jag bara en stor lättnad över att INTE vara socialdemokrat om det är på detta vis inom ert parti.
Bravo Erik Hultin!
Ett alldeles utmärkt kommentar till en snarstucken sosse.
Även jag repsekterar högeligen Erik Laakso. Fler sossar som han och både Partiet och Sverige skulle må bättre.
Kan inte Silfverstrand och Laakso sköta detta per brev? Då slipper vi andra råka läsa dyngan.
Finns ju, iaf på ena sidan, en viss erfarenhet i brevskrivning.

Ja att lösa det per brev vore ju mumma.
Vet ej om Erik Laakso har försökt.
Men låt oss säga att han har försökt, men det inte gick, och sedan tar han steget att öppet be Silverstrand att sluta, som han nu har gjort för tre månader sedan...
Vad är då nästa steg.

Som jag känner Erik så tror jag han inte alls han är främmande för att skicka ett email personligen till Silverstam och be honom sluta.

Det skulle jag då göra.. för att förhoppningsvis få slut på eländet.

Så Erik Laakso.. är du beredd att skicka ett mail och be honom sluta? (Även den vägen)

Folke Andersson
Eric Hellmén & Folke.
Landar lösandet plötsligt i mitt knä alltså? Det är ju också en intressant vändning, ungefär lika begåvat som att det oftast är den mobbade man flyttar från skolorna och inte mobbaren, alla andra liknelser åsido förstås.
För den som inte förstått det så är det inte på något sätt pekoralen "personvalsskolan" som jag har synpunkter på, förutom de rent kvalitetsmässiga förstås, de regelbundna övertrampen ligger i andra inlägg och på en helt annan nivå och handlar om svartmålning, hån och regelbunden misskreditering på ett sätt som för länge sedan gått över gränsen för bemötanden, ens av politiska motståndare (som Silfverstrand anser oss (han & jag) vara).
"Landar lösandet plötsligt i mitt knä alltså?"
Hi hi.. Ja kanske ett mail till honom och be honom sluta kan vara lösningen.
Även om jag personligen inte tror på det.

Men är det inte provat så vet man inte heller.

Folke Andersson
Jo jag glömde att skriva:
Jag själv tror inte på att mobbaren slutar att mobba, ifall den som blir mobbad ringer upp mobbaren eller skriver ett brev till mobbaren och ber honom/henne sluta mobba!
Så enkelt är det nog inte.

Folke Andersson
Hej alla bloggare!

Man kan ju klart se vad som är mest intressant att blogga om, person och inte sak. Åtminstone för ovan aktiva herrar och damer. Jag kan nu räkna 12 inlägg i "person" för detta kåseri medan tidigare av Bengt i mycket intressanta och angelägna sakfrågor lyser dessa herrar och damer med sin frånvaro med sina kommentarer.
Intressant observation..........
Lennart skrev:
"Man kan ju klart se vad som är mest intressant att blogga om, person och inte sak."
Just nu så är det att få B.S. till att sluta upp att mobba Erik L. för min del!

Folke Andersson
"Blogga" = Att skriva bloggpostningar
"Kommentera" = Att lämna egna kommentarer på andra personers bloggpostningar
"Bloggare" = Person som skriver bloggpostningar
"Kommentatör"= Personer som lämnar kommentarer på andra personers, s.k "bloggares", bloggpostningar.

Sen är det ju alltid intressant att se hur fôlk som aldrig diskuterat sakpolitik har synpunkter på vad annat fôlk vill diskutera.
Och Jo, en sak till:
"Besserwisser" = En översittare som från höga hästar talar om för andra vad som gäller. För mer info se: http://eriklaakso.nu/blog
Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.
.............
Inlägg som bryter mot följande punkter tas bort:

- kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga.

Detta har jag tidigare påpekat står i reglerna för kommentarer.

Det innebär att också hemsidesägaren bör respektera detta oavsett det kallas satir eller vad hemsidesägaren nu kallar det?

Innehållet och karikatyrerna i personvalsskolan är inte anser jag fortfarande i fas med de regler som vi hemsidesägare också har att hålla oss till.

S-infos bloggar är att betrakta som politiska bloggar med politiskt innehåll och det vet jag inte om personvalsskolan kan sägas vara?


Detta inlägg vill jag att alla hemsidesägare på S-info funderar över när vi skriver bloggar. Det är inte riktat till de som skrivit ovanför mig utan just till S-infos hemsidesägare.

Jag anser att det är viktigt att respektera varandra också när vi är hemsidesägare. Vi representerar vårt parti såväl som oss själva. I detta ingår också att vi är artiga och lyssnar på våra svarande liksom de på oss. Det är därvid viktigt att använda sig av en artig ton står det i reglerna för kommentarer.
Eva skrev:
"Detta inlägg vill jag att alla hemsidesägare på S-info funderar över när vi skriver bloggar. Det är inte riktat till de som skrivit ovanför mig utan just till S-infos hemsidesägare."

"- kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga."

Bra Eva!
Nu gäller det inte mig eftersom jag då skrev ovanför.. men samtidigt har jag påstått att B.S. mobbat Erik och då måste jag erkänna att jag samtidigt kränker en person och det är B.S.
Att mobba är brottsligt tycker jag.. så jag utmålar honom som brottsling samtidigt.

Men hur ska vi få slut på detta då?

Ja jag ska sluta att måla ut honom om han slutar, ska inte beskylla honom för att mobba ens... om han slutar.

Folke Andersson (tack för att du bryr dig Eva)
Ja, milde skapare. Om inte ovanstående litanior åstadkommit något annat. Så en sak har de bevisat. De finns uppenbarligen ett skriande behov av att utreda skillnaden mellan satir och parodi å ena sidan och mobbing å den andra.
Personvalsskolans särskilde utredare mobb.lic. Mahatma Lindeman meddelar därför att han räknar med att ha slutfört sin mobbingutredning till veckoslutet och att denna förhoppningsvis kan redovisas här på lördag den 21 juli.
Välkomna till bords då!


Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM