TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

”Arbetarpartiet” demaskerat

På självaste första maj gör moderaternas partisekreterare Per Schlingmann – i folkmun redan döpt till ”slingerbulten” ett utspel som slår rekord i omdömeslöshet.  Samtidigt som han hyllar manifestationer på första maj hävdar han i en debattartikel i Expressen att ”moderaterna är det sanna arbetarpartiet.  Hyckleriet är så fantastiskt att till och med borgerliga tidningar tar sig för pannan..  Här ett par citat från två borgerliga drakar, som annars mycket sällan reagerar mot övertramp från högerpartier:

 

”Till sist en bedömande pinsamhet denna 1 maj: moderaternas partisekreterare Per Schlingmann hävdar i en debattartikel att moderaterna är det sanna arbetarpartiet.  Det är omdömeslöst och kontraproduktivt.  Samt minst lika korkat som idén att utse ”årets arbetare.”  (Ledare i Helsingborgs Dagblad 2 maj).

 

”Fel blir det när partisekreterare Per Schlingmann på första maj i Expressen skriver om chansen att gemensamt manifestera styrka och solidaritet, men också ge utlopp för missnöje och krav på förbättring.  ”Precis som vi svenskar gjort i snart 120 år.”  Inte bara ståtar han i lånta fjädrar, vilket är ett fattigdomsbevis…. Snacka om självmål!”  (Ledarnotis i Sydsvenska Dagbladet 2 maj.)

 

….  Till sist ytterligare en pinsamhet, skapad av socialdemokraterna i Tomelilla.  Där ställde partiet i år in sitt demonstrationståg.  Skälet uppgavs vara att partiet i Tomelilla har få aktiva och att ”ett demonstrationståg kräver mycket arbete.”  Genom socialdemokraternas makalösa passivitet lämnades scenen i stället öppen för Sverigedemokraterna.  De tog helt sonika över förstamajfirandet och ett 30-tal SD-sympatisörer tågade stöddigt genom Tomelilla på arbetarrörelsens högtidsdag.  Att lämna över denna högtidsdag till ett rasistiskt rotat populistparti, som inte gör någon hemlighet av att man friar till s-väljare, är också det ett självmål av sällan skådat slag.

 

Sydsvenskan skriver: ”En lärdom kan dras av det inträffade: Skit inte i traditionerna..”  Så sant som det är sagt.

 

 

 Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM