TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag måste säga att jag aldrig upphör att förvånas av sådana som kommenterar blogginlägg och liknande och som alltid anser sig sitta inne med hela sanningen. Ofta sådana personer som inte vågar underteckna med eget namn. Sådana som alltid anser just sina åsikter som de korrekta och allenarådande.

 

Man kan inte vara överens om allt alltid. Hur vore det med lite självrannsakan och lite självinsikt?

 

Nu senast är det Rasmus Holmberg som försöker tysta mig genom att framställa mig som mindre vetande. Jag undanber mig sådana inlägg, Rasmus Holmberg.

 

Istället för att kasta skit kan du ju istället svara på de frågor som jag ställer i två tidigare inlägg.

 

http://s-info.se/page/blogg.asp?id=1311&blogg=43992

 

http://s-info.se/page/blogg.asp?id=1311&blogg=43933

 

PS. Rasmus, jag tror nog att också afghanerna längtar efter demokrati och jämlikhet. Även om du inte verkar tro det. DS.Den fattiges handling är inte logisk för den rike. De är och förblir en våldshandling för omvärlden med talets gåva. En lögn. Desperation vanmakt som lön. En okänd soldat.
Jag tycker att Rasmus Hombergs analyserande inlägg är alldeles riktigt mot dina höger-värderingar angående Afganistan!

Bengt Nilsson, röd gråsosse
Jag tror också att de flesta afghaner längtar efter trygghet, säkerhet och fred. Jag tror att detta är prio ett. Demokrati är något som är relativt främmande för de allra flesta afghaner. Att klara vardagen, få tag i mat och rent vatten är betydligt viktigare. I det långa loppet är naturligtvis demokrati både önskvärt och nödvändigt men att detta skulle ordnas av NATOs AK5:or håller jag för föga troligt. Jag är dock hedrad över att du lägger ett helt inlägg på att kritisera mig, även om jag inte känner mig särdeles träffad av anklagelserna om anonymitet. Jag anser inte att du är mindre vetande generellt, men jag tycker som jag tidigare sagt att du inte har nått ända fram i din analys av läget i Afghanistan, och inte heller att det är passande som socialist är vara rädd för "vänsterspöket".
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM