TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Franska öppna mästerskapen pågår för fullt i Paris. Det är min favoritturnering utan tvekan. Det ska bli en spännande turnering.

 

Ska Rafael Nadal lyckas återta titeln efter fjolårets debacle? Många säger att han efter sina skadeproblem är tillbaka bättre än förut. Sviten med segrar i Madrid, Rom och Monte Carlo imponerar onekligen.

 

Nadal har en spelstil som sliter oerhört mycket på kroppen, vilket hans skadeproblem är ett bevis för. Experter hävdar att han inför den här säsongen blivit mer offensiv och aggressiv i sitt spel.

 

Han satsar på fler snabba vinnande bollar än vad han gjorde tidigare samtidigt som han börjat våga gå på nät mer. Syftet är helt enkelt att korta matcherna och därmed spara kroppen.

 

Jag hoppas verkligen att han tar sin femte franska öppna-seger i Paris, men jag tvivlar. Även om Nadal är min absoluta favoritspelare och aldrig ska underskattas!!Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM