TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Många trodde att fenomenet Superstjärna var på utdöende i och med ökad konkurrens och ett nytt medieklimat. Men ack, vad man kan bedra sig.

 

För vad annat kan man kalla Lady Gaga än att hon är en Superstjärna! En klassisk popdiva på samma sätt som Madonna.

 

Vad har då gjort henne stor? Framför allt är hon suverän på att marknadsföra sig själv. Hon är en PR-drottning som har insett hur man kan använda sociala medier och Youtube för att nå en stor publik.

 

På Twitter följs hon dagligen av nästan 4 miljoner personer. En fan-sida på Facebook har nästan 8 miljoner medlemmar. Hennes musikvideor har haft över en miljard visningar på Youtube! Hon har sålt över 11 miljoner album och 35 miljoner singlar.

 

Lady Gaga är expert på att skapa intresse runt sin egen person genom alla rykten som omger henne. Det kan exempelvis handla om sexuell läggning, droger, namnet, hennes kläder eller till och med hennes kön.

 

Hon har en fantastisk utstrålning. Hon är exhibitionistisk, vill synas och skilja ut sig från mängden och det gör hon verkligen. Hon är som en varelse från en annan planet.

 

Hon har förstått betydelsen av en häftig inramning och det visuellas betydelse. Både på scenen men även i hennes musikvideor. Hon har utvecklat detta till en konstform. Det är glitter och glamour, och allt detta utan att skämmas för sig. Hon är självsäker som få.

 

Vissa kan kalla det ytlighet och det är möjligt. Men det är bara ytterligare ett exempel på att Superstjärnan inte lämnar någon oberörd. Jag tror att det är få oavsett ålder som missat vem Lady Gaga är och om något borde det visa på hennes storhet.

 

Till detta ska vi självklart lägga alla hennes fantastiska hits. Bad Romance, Alejandro, Pokerface, Boys boys boys, Paparazzi, Just Dance, LoveGame, Telephone, Monster...

 

Lady Gaga är popdrottningen nummer 1 och hon har verkligen framtiden för sig."För vad annat kan man kalla Lady Gaga än att hon är en Superstjärna!"

Vi kan kalla henne entertainer. Jag känner dessvärre inte till en svensk översättning.

Åtminstone en av hennes producenter, Redone, är invandrad svensk (från nordafrika) som träffat Joey Tempest (tidig idol till Redone) innan den förstnämnda är känd.

Lustigt att Europe var bidragande till Gagas framgångar.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM