TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Inter är Champions Leaguemästare säsongen 2009/2010! Detta efter att övertygande ha besegrat Bayern München med 2-0. Två mål av Milito.

 

Även om jag inte är Interfan så måste jag säga att jag verkligen glädjer mig åt att italiensk fotboll visar att man är att räkna med. Många har ju velat räkna ut Serie A de senaste åren. Visst, man har fortfarande stora utmaningar att komma tillrätta med, men jag har alltid varit svag för italiensk fotboll. Jag hoppas Serie A nu får en renässans.

 

När det gäller matchen kontrollerade Inter den från första början. Man lät helt enkelt Bayern rulla runt med bollen för att sedan slå till med kontringar. Det handlar om att vara effektiv och att göra mål på sina chanser. Detta visste Inter, man visade detta även i matcherna mot Chelsea och Barcelona. Oerhört imponerande segrar! Defensivt, men oerhört effektivt!

 

Statistiken talar sitt tydliga språk. Bayern hade ett bollinnehav på ungefär 70 procent, men man åstadkom i i stort sett ingenting. Inter däremot gjorde mål på sina två chanser. Milito vilken matchvinnare!!!

 

Finalen kommer dock inte gå till historien för sitt skönspel och sina många målchanser direkt, det var tillknäppt, mycket kamp och väldigt få målchanser.

 

Både Bayern och Inter har haft väldigt bra säsonger, och jag måste säga att jag är överraskad över Inters trippel. Det är bara att konstatera att försäljningen av Zlatan var ett genidrag. Inters spel har breddats den här säsongen.

 

Men alltså, José Mourinho, vilket geni! Man kan inte bli annat än oerhört imponerad av den mannen. The special one. När det gäller Mourinho måste man dock konstatera att det är en skör balansgång mellan genialitet och vansinne.

 

Finalen kan även ha varit Mourinhos sista match i Inter, han har inte kvar något att bevisa i den klubben. Jag hoppas därför att han hamnar i Real Madrid som det spekuleras i. Mitt lag!

 

Jag längtar redan efter nästa säsong!!Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM