TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Enligt riksdagens utredningstjänst går regeringens skattesänkningar i hög utsträckning till invånarna i Stockholms län och framför allt till välbärgade förorter som Djursholm, Täby och Danderyd.

 

Den genomsnittlige stockholmaren har fått 5 300 kr mer per år än den genomsnittlige jämtlänningen. Av den tusenlapp som Reinfeldt och kompani utlovade bidde ingenting. Den genomsnittlige jämtlänningen har bara fått 310 kr av denna!

 

Regeringens politik fördjupar de regionala och sociala klyftorna i landet genom att sänka skatten för de redan rika!

 

En situation som riskerar att förvärras än mer om högern i storstadsområdena får sin vilja igenom när det gäller skatteutjämningssystemet. Ett avskaffande av detta skulle göra de jämtländska kommunerna tvungna att höja skatten med 8 kronor.

 


 

Riksidrottsförbundet har sammanställt en lista över de kommuner som satsar mest på idrott per invånare och glädjande nog hamnar min lilla kommun, Berg, på andra plats!

 

Glädjande förstås, men kanske inte så oväntat med tanke på det starka föreningsliv som finns i kommunen och de satsningar som kommunen genomfört.

 

Förhoppningsvis kan även kulturen och övriga föreningslivet få del av liknande satsningar då föreningslivet inte bara utgörs av idrott.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM