TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Återigen har dessa satans mördare slagit till. Jag känner bestörtning, ilska och sorg efter nyheten att Pakistans oppositionsledare och före detta premiärminister Benazir Bhutto idag fallit offer vid ett självmordsattentat.

 

Även om mordet inte är förvånande då hon levde under ständigt hot om att bli mördad kommer mordet ändå som en chock. Bhutto stod modigt upp för sina principer och värderingar även om hon var medveten om risken att bli mördad. Bhutto är en förebild som stod upp mot de mörka krafterna i Pakistan. Hon slogs för det hon trodde på.

 

Pakistan går i början av januari till val och jag misstänker att våldet kommer att förstärkas även om valet, vilket är mest troligt, kommer att skjutas upp. Men frågan är om detta inte är ett måste för att förhindra att Pakistan faller sönder. Situationen riskerar att spåra ur vilket omvärlden måste göra allt för att förhindra.

 

Jag misstänker att Bhutto föll offer för en sammansvärjning av radikala islamister, talibaner och delar av Pakistans säkerhetstjänst. Grupper som hotas av en demokratisk utveckling av Pakistan.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM