TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

ACB Laminat, den största privata arbetsgivaren i Bergs kommun, varslar ett 40-tal anställda om uppsägning bara några dagar före jul. Detta är ett hårt slag mot Bergs kommun.

 

Varslet motsvarar omkring 260 jobb i en större kommun som Östersund, vilket visar hur kännbart detta beslut är för vår kommun.

 

Förhoppningsvis kan de varslade snabbt få nya jobb eftersom Bergs kommun har ett gott utgångsläge.

 

Arbetslösheten är lägst i Jämtlands län och många företag är intresserade av att växa, men bristen på arbetskraft sätter käppar i hjulen. Något som även förvärras av den rådande bostadsbristen i kommunen.

 

Kommunen måste tillsammans med arbetsförmedlingen och det lokala näringslivet göra sitt yttersta för att hjälpa de varslade att hitta nya jobb. Åtgärder för att komma tillrätta med bostadsbristen är också ett måste!

 

Ett aktivt agerande och samarbete är a och o för att skapa en positiv utveckling!Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM