TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Fredrik Reinfeldt försöker framställa sig som en lyssnande person som är ute bland vanligt folk för att lyssna till deras problem. Anders Jonsson i Expressen liknar Reinfeldt vid Jesus som vandrar omkring bland samhällets utsatta.

 

Reinfeldt vill framställa sig stå ovanför den vanliga politiken, opionssiffror och taktik. Det kan ju tyckas vara ädelt om det inte vore för att det är så falskt. Visst, Reinfeldt är suverän på att lyfta fram viktiga samhällsproblem, men problemet är ju att han saknar politik för att komma tillrätta med dessa problem och politiken han för förstärker ju klyftorna och orättvisorna i samhället.

 

Bland annat har Reinfeldt varit ute i offentlig sektor och träffat de många kvinnor som arbetar inom vården och omsorgen. Han säger sig vilja stärka och förbättra deras situation. Detta har vi dock inte kunnat se mycket av om man säger så.

 

Väljarna verkar glädjande nog ha genomskådat detta frieri. Inte så konstigt kanske med tanke på att de vackra orden inte märkts i handling. Det Reinfeldt och regeringen levererat hittills är inget annat än renodlad klasspolitik. Något som framför allt drabbat kvinnorna som Reinfeldt säger sig vilja värna!

 

Vi kan bara konstatera att Reinfeldts politik går ut på att slå på redan utsatta grupper, såsom arbetslösa, sjukskrivna, äldre, invandrare och kvinnor.

 

Och glädjande nog verkar väljarna ha genomskådat den falskhet som genomsyrar Fredrik Reinfeldt och regeringens politik.

 

Sverige förtjänar verkligen bättre!Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM