TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

SCB:s senaste opinionsundersökning visar att regeringens kräftgång i opinionen fortsätter. Inte oväntat kanske. Väljarna är smarta och stödjer inte regeringens politik som gör de rika rikare och de utsatta än mer utsatta.

 

Hur skapar till exempel sänkta ersättningsnivåer och slakt av komvux och arbetsmarknadsutbildningar fler jobb?

 

Att socialdemokraterna och vänsterpartiet enligt mätningen får egen majoritet är därför glädjande, men vi får inte slå oss till ro för detta.

 

Vi behöver fortsätta bedriva en tydlig och kraftfull oppositionspolitik där vi synliggör regeringens politik. Men vi måste även tydliggöra vår egen politik, även om rådslagsarbetet pågår för fullt.

 

Vi måste stärka samarbetet med vänsterpartiet och miljöpartiet för att gemensamt presentera ett alternativ till regeringen inför valet 2010."Men vi måste även tydliggöra vår egen politik, även om rådslagsarbetet pågår för fullt".

När kan den dagen komma?

Inbillar mig att dagens postiva siffror till övervägande del tillkommit på grund av regeringens svekpolitik.

Inte till övervägande del på den socialdemokratiska politikens budskap.


Mikael Abramsson: Jag kan hålla med dig, men samtidigt tror jag det finns en längtan efter en tydligare och mer renodlad socialdemokratisk politik som tar itu med klyftorna och ojämlikheten i samhället.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM