TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Världscupssäsongen i längdskidåkning har börjat väldigt lovande får man lov att säga, med tanke på framgångarna inom sprint och på damsidan.

 

Jag har tidigare skrivit om generationsskiftet inom den svenska längdskidåkningen, framför allt på damsidan, och detta blir allt tydligare genom framgångarna och framstegen för Charlotte Kalla, Britta Norgen och Anna Hansson.

 

På herrsidan finns Emil Jönsson, Johan Olsson, Marcus Hellner och Mats Larsson.

 

Inge Bråten fick mycket kritik under sin tid som förbundskapten för skidlandslaget och man kan ju inte annat säga än att han har fått lite revansch med tanke på framgångarna som världscupen inletts med. Till denna bild måste även läggas framgångarna vid Turin-OS under Bråtens ledning.

 

Damlandslaget kommer vidare följa Bråtens upplägg för träningen även framöver fram till Vancouver-OS 2010.

 

Tyvärr föll Bråten dock offer för ett uppror från de äldre herråkarna och deras ryggdunkare, framför allt Mathias Fredriksson, Tobias Fredriksson och Anders Södergren, som istället för att fokusera på sina egna tillkortakommanden och brister fokuserade på att få bort Bråten.

 

Dessa har ju inte direkt rosat marknaden så här i världscupsinledningen heller, så som jag skrivit tidigare så får vi förlita oss på generationsskiftet och de nya unga åkarna som kommer underifrån.

 

 

 

 Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM