TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Magdalena Andersson, ordförande för Moderatkvinnor, skriver ett inlägg i gårdagens Aftonbladet där hon oroar sig för fokuseringen, och tjatet om sex. Framför allt i kvällstidningarna.

 

Det är inte speciellt konstigt att kvällstidningarna skriver mycket om sex, eftersom deras intresse är att sälja så många tidningarna som möjligt. Och man kan tycka vad man vill om det, men sex säljer!

 

Jag ser inget problem i det, för mig är det enbart positivt att människor vill veta mer om sex. Kunskap är alltid bättre än okunskap och gör oss även bättre förberedda när det gäller att göra val. Att få pröva sig fram är viktigt.

 

Kunskap är a och o för att förebygga och förhindra utnyttjande.

 

Vi lever i ett helt annat samhälle idag än tidigare, hysch-hyschandet om sex har försvunnit. Den sexuella frigörelsen har segrat!

 

Och det måste väl vara bättre än att saker och ting sker i det tysta bakom stängda dörrar.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM