TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Delar av ungdomsverksamheten i Bergs kommun samlokaliserar sin verksamhet. De som förenar sina styrkor är arbetsförmedlingen, försäkringskassan, socialtjänsten, ungdomsmottagningen samt det lokala "bergssprängarna" (förebyggande verksamhet riktad mot familjer).

 

Denna samlokalisering är oerhört positivt och skapar enorma möjligheter när det gäller möjligheten att ge ungdomar bästa tänkbara stöd. Myndighetssamverkan och samordning av resurser är ett måste för att stärka det förebyggande arbetet kring ungdomar. 

 

Utmaningen är dock att få detta ungdomscentrum att verkligen blir ett centrum och en mötesplats för ungdomarna. Förhoppningen är ju att denna verksamhet ska komma ungdomarna till del. Det är ju utgångspunkten!

 

Det har under de senaste åren funnits stora svårigheter i kommunen att få igång en väl fungerande ungdomsverksamhet och fritidsgårdar. Av flera olika anledningar, dåligt engagemang och vilja hos föräldrar och ungdomar, lokalproblem och bristande kunskap, engagemang och styrning från kommunens sida. Både från politiker- och tjänstemannanivå.

 

Detta måste vi komma tillrätta med! Det behövs en kraftfull ungdomspolitik i Bergs kommun!Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM