TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det finns en oroväckande tendens som breder ut sig allt mer inom sportvärlden, framför allt inom hockeyn, och det är att man kickar tränaren när det går dåligt för laget.

 

Som jag har skrivit förut så anser jag att det är fel väg att gå. Självklart är det ibland nödvändigt att sparka tränaren av olika anledningar, men som det blivit nu sparkas tränare så fort det börjar gå lite dåligt.

 

Att sparka tränaren, såsom skedde i Brynäs för en tid sedan, tar bort fokus från det stora problemet. Spelare som sviker!

 

Magnus Nyström är tydlig när han skriver i en krönika i dagens Expressen att "inkompetenta sportchefer och värdelösa spelare överlever som kackerlackor efter ett kärnvapenkrig."

 

Allt ansvar läggs på tränaren så att spelarna kan smita från det egna ansvaret och sina egna tillkortakommanden som spelare. Detta underlättas självklart av att vissa äldre spelare lyckats skaffa sig lojala ryggdunkare som ingen vågar kritisera. Detta har vi även sett i skidlandslaget och utbrytargänget med bröderna Fredriksson i spetsen.

 

http://www.expressen.se/sport/ishockey/1.950055/sa-har-blir-det-nar-spelarna-sviker

 Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM