TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

En av de fd pianisterna i "Så ska det låta", Tina Ahlin, har i dagens Aftonbladet ett debattinlägg angående programmet Idol på TV 4. Klockrent säger jag!!!

 

Det som de "små" människorna i Idoljuryn sysslar med är att systematiskt förnedra unga människor och trycka ner de i smutsen för att tillfredställa sina egna egon.

 

Till detta ska även läggas programledningen som medvetet fokuserar på detta. Det handlar om att lämna ut dessa unga människor så mycket som möjligt för sina egna syftens skull.

 

Hur tror ni att dessa unga människor känner sig efter att ha blivit totalt sågade av juryn och sedan få se detta i TV till allmän beskådan?

 

Jag är den första att erkänna att många som söker till Idol saknar talang att bli en Idol, men man kan faktiskt föra fram det och annan kritik på ett mjukare sätt. Det handlar om att visa respekt och att ge konstruktiv kritik.

 

Men det är klart, det skulle väl inte vara lika skoj och sitta i juryn då. Samtidigt skulle tittarsiffrorna sjunka i likhet med kvällstidningarnas upplagor.

 

Det handlar om att profitera på unga människors olycka och osäkerhet! Det handlar om att skapa underhållning på andra människors bekostnad. Något annat som är oroande är hur människor kan titta på sånt här. Var finns respekten?

 

Min fråga till ledningen för TV 4 är; hur kan ni sponsra Friends, en organisation som arbetar aktivt mot mobbning, samtidigt som ni visar mobbnings-TV som Idol??

 

Idol är inget annat än ren och skär mobbning! Det handlar om att utnyttja unga människors känslor för att vinna tittare och publicitet i kvällstidningarna. Skäms ni inte???

 

Snälla, ta ert ansvar och lägg ner programmet!Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM