TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Försvarsminister Mikael Odenberg avgår! Detta i protest mot besparingarna inom försvaret.

 

Att splittringen inom regeringen har gått så långt att försvarsministern finner det omöjligt att sitta kvar är överraskande.

 

Samtidigt är det positivt att Odenberg tar konsekvenserna av oenigheten kring försvarsbudgeten och avgår. Det ska Odenberg ha heder för även om jag inte håller med honom i själva sakfrågan.

 

Man kan ju även fråga sig hur länge Anders Borg finner det mödan värt att sitta kvar som finansminister när han gång efter annan blir överkörd av "de fyras gäng".

 

Borg är en lame duck, vilket Odenberg också blivit om han valt att sitta kvar efter alla de bråk som varit om försvarsbudgeten. Han hade saknat trovärdighet helt enkelt.

 

Detta är dock ytterligare ett bakslag för statsminister Reinfeldt och hans ledarskap. Jag tycker det blir tydligare och tydligare att han inte är mogen uppgiften som statsminister. Han syns ju aldrig och det fungerar inte i längden att skylla på medierna.Regeringen behöver en islamiseringsminister á la Mona Muslim.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM