TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

När "ensamma mödrar" lurar till sig bostadsbidrag genom att inte informera om en "inneboende vän" anses det vara olagligt och strafbart. Konsekvenserna för bedragerskan kan bli märkbara, i förlängningen kan det handla om vräkning och  liv på gatan.

 

Våra ledande politiska företrädare borde känna till vilka "fuskregler" som gäller för vanligt folk. Även lagar och regler för riksdagsmän torde vara byggda på samma grundläggande värderingar som de lagar som gäller för vanligt folk och därmed borde våra ledande politiker ha ryggmärgskänsla för vad man väntar sig av en "hederlig svensk"-

 

Personer som inte håller den moraliska nivå som man kräver av lågavlönade ensamstående föräldrar bör träda tillbaka och lämna över till hedervärda människor.

 

Ett parti som leds av folk som inte upplevs som ärliga lär få svårt att hävda sig mot alla andra riksdagspartier i kommande val.

 

Bo Andersson2011-10-08, 10:25  Permalink
Andra bloggar om:  


Kan bara hålla med. Får Juholt fortsätta blir det garanterat valförlust 2014 för S.
I annat sammanhang har jag påpekat, att vår Regeringsform ger vår statsminister det ämbete som vanligtvis betecknas som statschefsämbetet. Som bekant är vår monarki en mycket tunn monarki där kungen med titeln 'statschef' inte har några befogenheter. Dessa är överförda till statsministern, till regeringschefen som ensam styr Sverige. Det svenska statsministerämbetet har därför större dignitet än motsvarande ämbete i andra republiker.
Ännu värre blir det med budgetpropositionen i åtanke, bara för några dagar sedan. Man skulle bekämpa bidragsfusk, det var en av punkterna. Och så händer det här!

S-partiet kan nu statuera exempel på om de verkligen menar allvar med det de säger.
Man blir så rädd för nu är snart sossarna lika stora fuskare som moderaterna. Finns det inga ärliga politiker längre?
"VI socialdemokrater tar från de rika och ger åt de fattiga"
Få se nu, hur fungerar det i detta fall??
Eller är det tvärt om
Är inte detta bara samma sak som Juholt gjorde i skuggbudgeten? Där hade inte heller Juholt råd med allt han ville ha i termer av bidragshöjningar. Så helt sonika tar han och lyfter budgettaket 20 miljarder och sänder notan till Sveriges skattebetalare. Juholt - en fifflare i stort och i smått...
Det står på Expressens löp idag att Juholt och hans sambo semestrat på skattebetalarnas bekostnad...

"I dag kan Expressen avslöja att Håkan Juholt låtit skattebetalarna stå för en resa med sambon till Vitryssland, en resa som han själv har kallat ”vår första semester”.

"Har han brutit mot riksdagens regelverk så är det ett bekymmer. Alla regelverk är till för att hållas, särskilt för politiker på hög nivå som måste föregå med gott exempel. Men jag vet inte vad riksdagens regelverk säger på den här punkten", säger Ulf Bjereld, professor i statsvetenskap och socialdemokrat."

Juholt verkar sakna känsla för etik och moral...med hans inkomster borde han betala ur egen ficka!

http://www.expressen.se/nyheter/1.2584827/nu-ska-aklagare-granska-juholt


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM