TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag heter Anna Katarina Rooslien ( Anki) och är född utanför Borlänge för ca. 52 år sedan. Började arbeta förhållandevis tidigt vid 14,5 års ålder vilket inte var så ovanligt på den tiden. Då fanns det jobb för unga i slutet av -60 talet.

Mitt yrkesliv har varit mycket brokigt och jag skulle nog kunna titulera mig som ständig vikarie. Har arbetat inom vården, lärare, affär och har också hunnit med lite arbete utomlands.

Har nu varit egenföretagare i 20 år inom detaljbranchen och är nu linnevårdsspecialist i ett gemensamt företag med min man.

Är gift för andra gången och har en dotter som fyller 30 år snart. Hon har en underbar liten son som heter Merlin och han är förståss mormors ögonsten.

Jag och min man Kalle har även en lettisk sommardotter som är oss kär. Våra barn och andras barn är vårt största intresse.

 

Jag har varit med i partiet sedan 1977 och har hhunnit tröttna många gånger men nu är det kul igen. Var under 6 år ordförande i byggnadsnämnden i Hedemora kommun på slutet av -80 talet.

Sitter nu i fullmäktige och även som ledamot i miljö-och byggnämnden.

Förutom dessa uppdrag så är jag ordförande för Dalarnas Broderskapare och s-förenings ordförande i Långshyttan.Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM